Na sta Vas asocira korisnicko ime ili avatar osobe iznad?

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Da ne može da se odluči da li da bude crnka ili plavuša i da ima u sebi interesantnih kontrasta.:)Ovo sam lupila žešće, onako kao što je ovaj pravi, kišni dan,lupa kiša koliko može.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Besherat... pa jasno je, besna je na nakoga, pola na engleskom, pola na srpskom (bes her at)... :mrgreen:

Avatar...Na prehladu, stoji u vodi po ceo dan... :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Hvala ti što si me nasmijao za značenje mog nicka. Baš bi mi odgovaralo da je tako ovih dana, jer sam dimila zbog društveno-lične nepravde u kojoj sam plivala kao u toj vodi, u kojoj sam evo tri godine ( od kada sam na netu ). Možda sam postala sirena, ko zna?:)Mene tvoj nick podjeća na ono što stvarno i znači i što je blisko vezano za moju profesiju.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
:mrgreen:

E sad me tvoj nik podseća na senilne matorce koji ne mogu da se sete pa pitaju: Jel to beshe rat bio? :D

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ah, sad me nagrdi još više.:) Tako mi i treba kad se koprcam za prvu izjavu.:) Naći ćeš ti još masu varijanti, vidim ja.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ah, sad me nagrdi još više.:) Tako mi i treba kad se koprcam za prvu izjavu.:) Naći ćeš ti još masu varijanti, vidim ja.

Ma ne ti, nego si ti to čula od nekih senilnih matoraca pa stavila kao nik. yes3 :mrgreen:

Novo značenje: Budi ženski pacov, iliti pacovica. :lol: (Be She-Rat)

Sve grđe i grđe, a Besherat? :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Tvoj nick i ti me podsjećate na genija.Skidam kapu,svaka čast. Sada ću sebe da zovem pacovka, samo da nađem neku pacovsku osobinu u sebi, da se onako, baš poistovijetim, ti zeleni smajliću. Doć' će maca na vratanca ( mada sam ja pacov u priči, pa onda, ne znam baš....).Moram da ti smislim nešto, ali si me preduhitrio visprenim dosjetkama. Odoh sad na posao da smišljam.:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Slažem se da je Točak genije. yes3 :mrgreen: Ajde kad smisliš nešto dobro, ti napiši, ne mogu da dočekam... :D :D Samo da znaš, "zauzeto" je Tito Pu-no priča, i Ti to pul (vuci). :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nik ovog genijalca iznad mene podseca me da treba da uplatim listic...moj listic...:stupid:

ti...UPl aTI LO TO ....:mrgreen:
Ako nesto dobijem..delimo ..LAPO..LAPO..:D

Natrag