Na sta ste poslednje pomislili?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
:lol:

Salu na stranu BLACKandBLOND ako ti je do udadbe,i ako si iz Srpske da ti posaljem jednog svog druga, on svaki vikend ide tamo.

U Bog te vid'o ja fkt ispadoh udavaca...:???:
Ma ne hvala budala vec naletila,podletila i uletila...da izvines...khm...:D:D:D
P.S.Ali dogovoricemo se za druga ko zna...uvjek je dobro imat' rezervu:D

Ma znaš šta... da ti pravo velim, s tobom mi najlakše iz više razloga. Prvo moja si zemljakinja pa kontaš neke stvari i naš način zajebancije. Drugo nisi peka da se femkaš i prodaješ muda pod bubrege ko što znaju ženske radit. Treće čim si sa Lazarom ja znam kolko je sati... znači može zajebancija do daske i da od nje ne boli glava nikoga. I zadnje tolko si mlađa od mene da bi perverzija i pedofilija bilo pomislit bilo šta drugo osim neopterećene zezancije. Tako da je meni drago kad se ti pojaviš. Jel sad jasnije?

Jes'...Fala ti sve si to lijepo srocio...i postidih se zacas na sekund:blush:
Ma drag si i ti meni i bas te gotivim zato sto se volis salit'...Ooooooo kako ja volEm blesave (u plusu) ljude:air_kiss:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Sto su dobri ovi novi smajlici... jedva cekam priliku da ih iskoristim.....
bull_whip.gif

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
nesto kontam...postoji dobro jutro,dobar dan,dobro vece...ali postoji samo laku noc...Zasto nema lako jutro,lak dan?!:???:
Pa ako se nadje neko kompetentan da mi odgovori,ili samo ja razmisljam o tim stvarima?:vorred:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
da li je Milici neko provalio šifru na fejsu ili ona fakat ovoliko psuje...........:???:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Zasto mi niko nije odgovorio na pitanje od toliko inteligenih forumasa...mora da sam jedina budala koja razmislja o tome te dovoljno neinteligentna da zna odgovor na to pitanje:vorred:
Jbg...:(
Ostaricu neeeeeeeeeeeecu znatiiiiiiiiiiiiiiiiii:cry:

Natrag