Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dokle vise?!:???:
Aj se ti brate udaj.
Ma nece niko da me zeni...jbt ne znam sta je problem mora da mi fali nesto...jesu me malo tandara-mandara napravili ali i gore su se udavale...
Zato...
Dokle vise?!:???:
:lol:
U jbt al' me utjesi...ma sad cu ja da maznem misomora posle ove utjehe...Jbt zivot samo pluca valjaju na meni i to mi je kao utjeha ma daj bjez'...jos sam pusac ne valja to:blum2:Znaš šta... ja mislim da si ti u onome... kako se zove... SMS-u... jel... čim te boli stomak a i nekako si, ono... ko malo... znaš...
Aj ti lijepo mazni nešto ljuto da to procuri što prije, odma ćeš bit bolje. A što se udaje tiče... gledo ja sliku... ništa ti brate ne fali. Imaš pravo razvijena pluća a i kad te čoek gleda iz bekstejdža ima šta vidit. Ne sekiraj se ti ništa, naletiće već neka uspaljena budala. Kažem budala zato što pametnih nema kad vide sike i guzu. Mislim mi muški smo ti takvi... hoću reć ... duševni, same emocije.:lol:
Ne sekiraj se ti ništa, naletiće već neka uspaljena budala.
U jbt al' me utjesi...ma sad cu ja da maznem misomora posle ove utjehe...Jbt zivot samo pluca valjaju na meni i to mi je kao utjeha ma daj bjez'...jos sam pusac ne valja to:blum2:
Nego sto se tice ove teme...bas nesto razmisljam sto li ovaj Rus uziva mene da muci ali je nevjerovatno kako me co'ek cita fkt k'o da me zna:???: