Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kako vidim uptobox je najstabilniji, linkovi postavljeni početkom 2013 još traju. I brzine skidanja su sasvim pristojne. To je moja preporuka. 1.2 TB, alal vjera, duboki naklon. Ja nemam ni stranih toliku količinu. Kako si nabavljao filmove?
Ivane, molim te da opet razmisliš o filehosting servisu, jer sada kada sam probao da vidim link za Aporiu, tamo mi piše da će se fajl skinuti za 4 sata, brzina freeusera ne prelazi 50 kbps, kad se registruješ poveća se na 70kbps. Ovo je zaista loš izbor.
Linkovi traju 3 meseca od poslednjeg skidanja.. Kad postavim 500 filmova odprilike uzeću premium acc i prebacivacu na druge filehostere koji vama odgovaraju.. za sada skidajte ovako
Tebi svakako hvala, to što uopšte želiš da podijeliš svoju kolekciju je sjajno. Nažalost, uploaded, čak i kao prelazno rešenje nije dobro, baš zbog brzine skidanja, za film od 700 MB treba 7 sati, mislim da je to dovoljno slikovito. Sa uptobox može da se skida skoro pa neograničeno, u punoj brzini. Ali kad si već odlučio, nema druge... Hvala još jednom.