Muškarci i žene - ko više laže?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Nemoj tako,"doticni "je tvoj stari ratni drug,nebi on tako sta pomislio.Jel tako"doticni"?
Mislim da smo u ovom delu foruma sigurni sto se tice prozivanja na verskoj osnovi,ipak su ovo tricarije za pojedine persone.
To sto si prozvana za odredjene cifre samo govori da neko budno prati tvoj rad.Pitam se ko!

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
@ sendi - 666 :diablo: :diablo: :diablo:

@ death row - Svaka ti je na mestu! yes3

Ma,ne sekirajte se dame! Mi vas i dalje mnogo volimo i pored svih vasih mnogobrojnih mana... Jeste da lazete i vi i mi,ali je razlika sto mi to radimo zato jer je najbezbolnije za vas da ne znate bas sve ili celu istinu! yes3 Mislim,umetnici ste da od muve napravite slona,pa... :acute:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne između žena, nego i žena i tog broja... tako se pogodilo, slučajno :)
Niko ne sumnja i ne dovodi u pitanje te i druge ženske epitete samo ih nekad druge osobine nadjačaju yes3
Nema tu šta istina da se zaobilazi, ne vredi vam što se ispomažete :)
Ali neću ni da budem isključiv uvek ostavljam prostor za dogovor yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Vuce,dosta sa nasim vrlinama,'ajde malo o vasim pisite...Sta vi napravite od muve :acute:I,da,znaci lazemo iz istih razloga :)

A Row ce sad da se drzi ove cifre pa nece ni levo ni desno,mogu ja da kuckam ovde,draga moja Ivanjuska,od jutra do sutra... :dirol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Row je rekao jednu rec-perfidno_Ona govori vise od mnogih reci,i potpuno se slazem sa njim.
Ipak vise volim sto sam zensko!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nemoj tako,"doticni "je tvoj stari ratni drug,nebi on tako sta pomislio.Jel tako"doticni"?
Mislim da smo u ovom delu foruma sigurni sto se tice prozivanja na verskoj osnovi,ipak su ovo tricarije za pojedine persone.
To sto si prozvana za odredjene cifre samo govori da neko budno prati tvoj rad.Pitam se ko!
Kad sam dotičan kako onda da budem drug :dntknw:
Nema tu šta da se prati, javne poruke, javne reakcije, ništa ispod stola yes3
@Byk
Objasnio si kako treba, ali šta vredi kad to nije dovoljno i nikad neće biti, neće to one da priznaju :dntknw:

A ti sendi, ne vredi ti ni da zaključuješ umesto mene ali nema veze... bitno je da se mi poštujemo. A to što nekada preterujete u vašim igricama šta da se radi, mi smo sa tim pomirili samo gledamo da što bezbolnije to podnesemo yes3

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Vuce,dosta sa nasim vrlinama,'ajde malo o vasim pisite...Sta vi napravite od muve :acute:I,da,znaci lazemo iz istih razloga :)

A Row ce sad da se drzi ove cifre pa nece ni levo ni desno,mogu ja da kuckam ovde,draga moja Ivanjuska,od jutra do sutra... :dirol:

Mi od te muve pravimo komarca! :dance2:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kad sam dotičan kako onda da budem drug :dntknw:
Nema tu šta da se prati, javne poruke, javne reakcije, ništa ispod stola yes3
@Byk
Objasnio si kako treba, ali šta vredi kad to nije dovoljno i nikad neće biti, neće to one da priznaju :dntknw:

A ti sendi, ne vredi ti ni da zaključuješ umesto mene ali nema veze... bitno je da se mi poštujemo. A to što nekada preterujete u vašim igricama šta da se radi, mi smo sa tim pomirili samo gledamo da što bezbolnije to podnesemo yes3

Jao Sendi,opet neko nema pojma sta radi Dzordz.Pa nije to losa taktika.:D
A sto se tice onog oko pracenja,recenica nije imala ozbiljnu konotaciju.

Vuce,dobar vic!

Natrag