Muškarci i žene - ko više laže?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E,i nama je u interesu da nam u tome malo pomognete da vas "procitamo",da ne gatamo sta mislite... :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
To jeste ali to je vaš interes... nama je sve to poznato a vi morate međusobno da se savetujete i teoretišete i na kraju mnoge od vas opet ne shvate yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne, ne... to je još jedna vaša zabluda... mada na neki način poštujem to što ste spremne da se mnogo više dovijate da bi došle do traženog cilja. Ima to svoju draž :D ali žensko što ume da bude kvarno - nema dalje wacko2

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
To je realno životno iskustvo mnogih muškaraca. Ne mora sve da budu lični primeri dovoljno je samo malo se ovrnuti na svet oko sebe yes3
Evo na primer ti, da li je slučajno što ti si baš 666-tim postom otvorila temu :) Možda nisi obraćala pažnju ali to ne može da bude slučajnost... ko zna kakve imaš skrivene namere :)
Ko mi ne veruje, evo

nntojn.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kakav si ti genije :)!Da,bas sam imala nameru da tim postom,pod tim brojem,nesto posebno kazem...A tek kad bi znao kakve su mi skrivene namere...Ali bar si me stvarno nasmejao :)
A mislis li da i zene nemaju mnoga takva iskustva?;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne kažem da si namerno čekala da baš tada otvoriš temu... ali nije to slučajno :) Ne mora da znači da je to lično, ti samo predstavljaš žene ;)

Naravno da ima i primera sa vaše strane ali vi to radite na perfidniji način, generalno yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Deco moja,opet vas dvoje,ccccccc
A sad da se malo pitamo,kakvu vezu izmedju zena i tog nekog ??????broja vidis?Ja ne vidim,zene mogu da budu iskazane samo brojevima koji oznacavaju lepotu,dobrotu,cednost..
Dosta ,ovde cu da stanem da nekome ne pozli od ovolikih epiteta.

Zene su :angel::angel::angel:

P.S.
Istina se moze iskazati i isto tako zaobici na vise nacina,pa svako spram sposobnosti.Ju-hu

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Joj,Ivanjuska,pa gde si ti do sada da mi pomazes?:acute:
Vidis da cu jos ispasti i satanista ili sta je vec "doticni" smislio da dokaze tim brojem :D

Natrag