Član
- Učlanjen(a)
- 05.01.2010
- Poruka
- 1.849
za patulke sam resavao preko 5 sati(provalio sam tek kad sam krenuo da crtam)
2 sam znao
a za komsinicu, to mi je prvo palo na pamet
svaka ti cast za prvu
ko ce sad da roka?
Dodato posle 33 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
aj ja cu jednu kratku...
sta znaci 07734?
i jednu duzu...
Imajedan most koji se moze, uz najbrze trcanje, pretrcati za deset minuta. Ali prelaz preko mosta ne dozvoljava strazar, cija se kucica za strazu nalazi tacno na sredini mosta. Jovica stoji na jednoj strani, i misli kako bi mogao da se domogne druge strane Dok je mislio, Jovica je primetio kako strazar vraca svaku osobu koja bi pokusala preci preko mosta most. Ljudi su popustali, i vracali se, jer je strazar bio legalni predstavnik zakona - i to s napunjenim oruzjem. Isto tako Jovica je primetio da strazar ima obicaj odspavati pet do sest minuta u strazarskoj kucici, pa tek onda izaci napolje i proveriti ima li koga na mostu. Mesto na kojem bi se sakrio na mostu nije postojalo i cinilo se da nema nacina kako preci na drugu stranu. Ipak, Jovica se nakon kratkog razmisljanja setio resenja i presao most s lakocom.
Kako mu je to poslo za rukom?
Kad je strazar zaspao na 5 min,Jovica je dosao do pola,strazar se probudio,i vratio ga,ali..Ne na tu stranu sa koje je krenuo vec na drugu,mislivsi da je odatle krenuo.I Jovica je presao most.Ovu drugu moram malo da porazmislim,vracam se za neko vreme.