Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
:dance2:

:dance2:
za patulke sam resavao preko 5 sati(provalio sam tek kad sam krenuo da crtam)
2 sam znao
a za komsinicu, to mi je prvo palo na pamet:dance2:

svaka ti cast za prvu:dance2:
ko ce sad da roka?;)

Dodato posle 33 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

aj ja cu jednu kratku...
sta znaci 07734?
i jednu duzu...
Imajedan most koji se moze, uz najbrze trcanje, pretrcati za deset minuta. Ali prelaz preko mosta ne dozvoljava strazar, cija se kucica za strazu nalazi tacno na sredini mosta. Jovica stoji na jednoj strani, i misli kako bi mogao da se domogne druge strane Dok je mislio, Jovica je primetio kako strazar vraca svaku osobu koja bi pokusala preci preko mosta most. Ljudi su popustali, i vracali se, jer je strazar bio legalni predstavnik zakona - i to s napunjenim oruzjem. Isto tako Jovica je primetio da strazar ima obicaj odspavati pet do sest minuta u strazarskoj kucici, pa tek onda izaci napolje i proveriti ima li koga na mostu. Mesto na kojem bi se sakrio na mostu nije postojalo i cinilo se da nema nacina kako preci na drugu stranu. Ipak, Jovica se nakon kratkog razmisljanja setio resenja i presao most s lakocom.

Kako mu je to poslo za rukom?

Kad je strazar zaspao na 5 min,Jovica je dosao do pola,strazar se probudio,i vratio ga,ali..Ne na tu stranu sa koje je krenuo vec na drugu,mislivsi da je odatle krenuo.I Jovica je presao most.Ovu drugu moram malo da porazmislim,vracam se za neko vreme.

Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
Kad je strazar zaspao na 5 min,Jovica je dosao do pola,strazar se probudio,i vratio ga,ali..Ne na tu stranu sa koje je krenuo vec na drugu,mislivsi da je odatle krenuo.I Jovica je presao most.Ovu drugu moram malo da porazmislim,vracam se za neko vreme.
bravo...
tacno...yes3
brzo si resila:blum3:
moram malo tezu da postavim:blum3:

Dodato posle 8 minuta:

Decak stavi neku figuru ispred hotela, plati i ode. Sta se tacno desilo?

ajte , probajte ovu...

nije teska...

Dodato posle 1 33 minuta:

imali koga?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Decak stavi neku figuru ispred hotela, plati i ode. Sta se tacno desilo?

Mislim Đole nemo se ljutiš ali može da bude -n- stvari.

Evo ti moj scenario. U obližnjoj prodavnici koja se nalazi ulicu niže od hotela, raspisan je konkurs za mesto delioca letaka koje predstavljaju promociju iste. Niko nije došao, do jednog dečaka. Gazda nemajuići obzira prema dečaku, dade mu džak koji je bio skoro veći od njega. U tom džaku je bilo mnogo, preveše letaka koje je dečak za dan morao da podeli. Dečak, šta će, jer mu trebaju pare, prihvati se posla. Avaj, dani su bili prevrući i dečak je sve teže i teže delio letke. I kada ga zamalo nije strefio šlog, doseti se ideje. Done je figuru svoga tela kojoj je namontirao džak koji je besomučno nosio i u kome je bilo mnogo, previše letaka. Tako da su ljudi iz hotela mogli da uzimaju letke. Pošto se neki navikli na dečaka, a i dani su bili prevrući da bi se bilo šta radilo ili mislilo još i zapažalo, mnogi nisu primetili da je to u stvari samo dečakova figura. Čak i psi lutalice nisu hteli da zapiške terirtoriju o njega, koliko je figura bila upečatiljiva. E sada ide odgovor na tvoje pitanje. Dečak da bi u opšte mogao da da stavi figuru sa velikim džakom u kojem je bilo mnogo, previše letaka, on je morao da uđe u hotel i da razgovara sa upravnikom, kako ne bi povredio prava remećenja privatnog prostora. Eeee, daaa, nisam ti rekao, dečak je često išao u biblioteku i prelistavao knjige (kakve, da se zaključiti iz predhodne rečenice, koliko je upoznat sa pravima, zakonima ali i bontonu). Elem da se vratim na odgovor, upravnik hotela je rado prihvatio ponudu i rekao mu da mora da platai. Pošto je dečaku njegov šef dao novca da sebi kupi limunadu i jedan sladoled, on je od tih para platio upravniku hotela (da figura sa džakom u kojem ima...) i on je sada sav srećan otišao u debelu ladovinu da se odmori od vrućine. Da li je moja konstatacija tačna?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
neljutim se, ali moze biti samo jedna stvar...razmisli malo bolje....)))
probaj jos i prethodnu da resis)))

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
A rece da nije teska.....

07734,mozda slovo A?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
EEeee da nije slučajno heLLo kada se pogleda naopačke 07734, tako barem vidim kod mene na papiru? Malo me je smućkala 4 prvo sam poslio da nije bello, onda sam napisao slovima kao što je digitalan sat.

(ja inače sve rešavam na papiru tako da nemojte da mi se smeškate potajno. Vidim i na daljinu)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Pa nisam bila mnogo daleko.kada se sastave tacke ovih brojeva dobije se slovo A,doduse malo rotirano.

Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
Mislim Đole nemo se ljutiš ali može da bude -n- stvari.

Evo ti moj scenario. U obližnjoj prodavnici koja se nalazi ulicu niže od hotela, raspisan je konkurs za mesto delioca letaka koje predstavljaju promociju iste. Niko nije došao, do jednog dečaka. Gazda nemajuići obzira prema dečaku, dade mu džak koji je bio skoro veći od njega. U tom džaku je bilo mnogo, preveše letaka koje je dečak za dan morao da podeli. Dečak, šta će, jer mu trebaju pare, prihvati se posla. Avaj, dani su bili prevrući i dečak je sve teže i teže delio letke. I kada ga zamalo nije strefio šlog, doseti se ideje. Done je figuru svoga tela kojoj je namontirao džak koji je besomučno nosio i u kome je bilo mnogo, previše letaka. Tako da su ljudi iz hotela mogli da uzimaju letke. Pošto se neki navikli na dečaka, a i dani su bili prevrući da bi se bilo šta radilo ili mislilo još i zapažalo, mnogi nisu primetili da je to u stvari samo dečakova figura. Čak i psi lutalice nisu hteli da zapiške terirtoriju o njega, koliko je figura bila upečatiljiva. E sada ide odgovor na tvoje pitanje. Dečak da bi u opšte mogao da da stavi figuru sa velikim džakom u kojem je bilo mnogo, previše letaka, on je morao da uđe u hotel i da razgovara sa upravnikom, kako ne bi povredio prava remećenja privatnog prostora. Eeee, daaa, nisam ti rekao, dečak je često išao u biblioteku i prelistavao knjige (kakve, da se zaključiti iz predhodne rečenice, koliko je upoznat sa pravima, zakonima ali i bontonu). Elem da se vratim na odgovor, upravnik hotela je rado prihvatio ponudu i rekao mu da mora da platai. Pošto je dečaku njegov šef dao novca da sebi kupi limunadu i jedan sladoled, on je od tih para platio upravniku hotela (da figura sa džakom u kojem ima...) i on je sada sav srećan otišao u debelu ladovinu da se odmori od vrućine. Da li je moja konstatacija tačna?
Covece, najaci si, majke mi...
iskreno, nisam ni citao(mislio sam da je neka tvoja mozgalica), reko dok ti odgovoris, pa cu onda ja tvoju:blum3:

tek sad vodim)))
oces da to odg za decaka?
smejaces se:blum3:

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
HAHAHAHAHAHAHA, hahahaha.
Ne ni slučajno. Moram da rešim.

(eeee ja sam pola stvari izbacio tako da je post bio duži. Na početku je trebao da bude besan papagaj zvani Dživdžanije pa garavi pekar kome je sve čisto ali samo mu je lice garavo.... ali sam rešio da će mnogo čudno da izgleda tako da ono... redukcija je pala)

Poslednja izmena:
Natrag