Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Moram da primetim da ovaj poslednji zadatak nije dobro resen.
Kaze se da otac ide sam,ili oba brata zajedno.Nema varijanta sam brat ili otac i sin,dakle eto posla i za sutra.

Član
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
49
pa ako nema varijanta da brat ide sam i otac i sin ovo je nemoguce....jedini nacin je onda dim otac gurne brod da bi oni dosli.....:dntknw:

Dodato posle 8 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

a joooj kako sam glup pa naravno da moze.............prvo idu ova dvojica....jedan tamo ceka a drugi se brodom vraca..........zatim tata prelazi sam............i onda ovaj vamo koji je sa tatom vraca se sam po ovog burazera koji ceka na drugoj strani...............

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
prvo idu oba sina, pa se jedan sin vrati a jedan ostane na drugoj obali...
zatim ide otac, pa on ostane na drugoj obali, pa se brat vrati i pokupi drugog brata...
to je to....

prvo idu ova dvojica....jedan tamo ceka a drugi se brodom vraca..........zatim tata prelazi sam............i onda ovaj vamo koji je sa tatom vraca se sam po ovog burazera koji ceka na drugoj strani...............

To je tačan odgovor, kao u saobraćaju, ‚‚ako nešto nije zabranjeno ondak je dozvoljeno". Jer da je isključivo da ide sam otac ili samo oba brata, onda, uistinu, ne bi moglo da se reši. Možda bi neka drugačija postavka glasila da čamcem mogu da se prevezu samo jedna ili dve osebe stim da otac ne može da vesla. Ali ako bih rekao da može i samo jedan brat onda tu ne bi bilo potrebe da postavljam pitanje!?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
Decko koji je upravo polozio vozacki ispit krenuo je jednosmernom ulicom u suprotnom smeru, a ipak nije prekrsio ni jedno pravilo. Kako je to moguce?

aj ovu probaj)))

Natrag