Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
stvarno je jako)))
aj postavi neku smicalicu...)))
da nas mucis malo)))

E sada, zašto sam postavio ovu pesmu? Samo iskren odgvor će me obradovati!

Dodato posle 15 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Na ispitu iz torije logike, vidi student da će da rokne ispit. I ne mogne da se iskobelja ni na profeorove asocijajcije (jer je učio ili ti pročitao 1/3 knjige pred ispit) i kaže ovako: ‚‚Profesore, pošto je evidentno da ću da padnem, jel mogu da postavim jedno pitanje i ako odgovorite ja padam ispit a ako ne odgovorite dobijam 10?". Profesor se složio i prihvatio ponudu. Student je potom rekao ‚‚kažite mi jedan primer da je nešto legalno a nelogično, šta je logično a nelegalno a šta nije ni legalno ni logično"

(Ovo je u stvari vic, ali je dobro za maštanje. Ovo vam predstavlja mogućnost da napravite nebuloznu logiku za koju vam ipak treba logika (kao onomad kada sam ja dao ‚‚tačan odgovor" na Đoletovo pitanje za dečaka i figuru. Pošto je ovo vic, ko neće da izmišlja nemora). Što otkačenije to bolje ali mora imati logiku u nelogici... hahahahahaha nelogici, ccccccccc sramota

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
Kuca poso, poso kuca...mislim da si okacio ovaj link, da bi nam pokazao kako je trka za novcem otudjila i pretvorila ljude u robote koji samo trce da zarade jos koji dinar, da bi priustili sto bolje auto, veci stan,a zaboravljaju na najvecu svetinju, koja se polako gasi i unistava pred naletom raznih uticaja(veliki brat, droga, nasilje),a ta svetinja je porodica,. i kako smo poklekli pred svojim porocima, za zeljom da se postavimo u ravni sa Bogom...neshvatamo granicu ljudske slobode...a granica ljudske slobode smo mi sami, to jest da li mozemo kontrolisati sebe i postupati moralno(zato sto verujemo da tako treba, a ne zato sto tako treba raditi)...ili cemo podleci strasti i velikom zlu, a to je novac, prestiz....
mozda si na ovo hteo da ukazes?

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Kuca poso, poso kuca...mislim da si okacio ovaj link, da bi nam pokazao kako je trka za novcem otudjila i pretvorila ljude u robote koji samo trce da zarade jos koji dinar, da bi priustili sto bolje auto, veci stan,a zaboravljaju na najvecu svetinju, koja se polako gasi i unistava pred naletom raznih uticaja(veliki brat, droga, nasilje),a ta svetinja je porodica,. i kako smo poklekli pred svojim porocima, za zeljom da se postavimo u ravni sa Bogom...neshvatamo granicu ljudske slobode...a granica ljudske slobode smo mi sami, to jest da li mozemo kontrolisati sebe i postupati moralno(zato sto verujemo da tako treba, a ne zato sto tako treba raditi)...ili cemo podleci strasti i velikom zlu, a to je novac, prestiz....
mozda si na ovo hteo da ukazes?

Ne, samo sam hteo da malo odmorimo vijuge, jel je vijuga kao gudalo, ako stalno zatežeš, zatežeš, zatežeš ondak jednog trenutka fijuuuu HAHAHAHAHAHAHA jaoooooo ja sam već fijuuuuu. Hehehehehe e valja malo te nebulozne logike... A možda je baš ovo dokaz da ne valja?:blum3::blum3::blum3:

Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
valja naravno, to sam i pomislio prvo, ali reko, mozda si u pesmi osim opustanja video i neki drugi smisao, pa sam zato napisao tako...
meni se u glavi manta hiljade ideja trenutno, sta da radim, imam neke ideje da napravim nesto, imam i znanja, ali trebace mi puno truda i vremena...
jel za ovu tvoju zagonetku, za sve jedan primer, ili za svaki posebno po jedan?

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
U vicu je primer vezan za situaciju profesor-student i .r.f.s...v. .e.a
i sva ti primera prožimaju taj skup. Znači vezano je za ispit...Pa tripujte...

(e sad baš me zanima što to projektuješ? možda neki elekto-navigacijski kornjokomunikator koji je baziran na kornjačinom oklopu jer je poznato da kornjačin oklop ima odličnu refleksiju i prelamanje čestica i atoma nekog zračenja a sakupljač istih bi bila glava od pečurke marke agaricus bisporus ili ti šampinjona-što znači u prevodu da je kornjačin oklop kolektor ili ti kao minijaturni sateletski tanjir a glava pečurke mini antena ali većeg dometa. Stim što bi se tvoj pronalazak ogledao u tome da izmisliš štampanu ploču i procesor koji u sebi integriše sva zračenja koja hoćeš da sačuvaš od apsorcije agaricus bisporus ili ti po naški šampinjona. Samim tim bi prevažišao vremensko-prostornu granicu... AAA da nisam odao previše?). Čini mi se da ti tako piše u ‚‚čime se baviš". Samo se šalim. Ali navodim ti pirimer kako SF ima dosta uticija na nauku i popularizaciju (i što da ne) razvitak iste)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
U vicu je primer vezan za situaciju profesor-student i .r.f.s...v. .e.a
i sva ti primera prožimaju taj skup. Znači vezano je za ispit...Pa tripujte...

(e sad baš me zanima što to projektuješ? možda neki elekto-navigacijski kornjokomunikator koji je baziran na kornjačinom oklopu jer je poznato da kornjačin oklop ima odličnu refleksiju i prelamanje čestica i atoma nekog zračenja a sakupljač istih bi bila glava od pečurke marke agaricus bisporus ili ti šampinjona. Stim što bi se tvoj pronalazak ogledao u tome da izmisliš štampanu ploču i procesor koji u sebi integriše sva zračenja koja hoćeš da sačuvaš od apsorcije agaricus bisporus ili ti po naški šampinjona. Samim tim bi prevažišao vremensko-prostornu granicu... AAA da nisam odao previše?)
covece, kakve bisere ti prosipas:dance2:
svaka cast, moga bi postati pisac:dance2:
napravio bih svoj forum, nesto gde ima svega i svacega, za nekoga sve, za nekoga pomalo...:dance2:

Natrag