Moje detinjstvo

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
E pa u moje vreme profesori nisu hteli da ocene takav rad ili su davali kečeve za nešto što se vidi da nisi sam napisao, jer si time hteo da prevariš profesora, a o tome koliko varaš sebe samog i da ne pričamo.
Kako da oceni nešto što se vidi da nije klasičan sastav već malo književno delo? Još ako zna da dotični tako inače ne piše, a sigurno da ne piše, obzirom da traži pomoć, tu više nema o čemu da se priča.
Jesam ja izašla iz škole pre skoro dvadeset godina, ali neke stvari se verovatno nisu mnogo promenile.
A drugo, ono što sam već nekoliko puta na ovakve teme već rekla, više dece traži sastave na iste teme. Ima i sajtova gde mogu da ih nađu, skinu i napišu kao svoje. I šta kad se desi da nekoliko njih skine isti rad? Opet nastaje problem...
Sve u svemu, ono što hoću da kažem, pišite deco, kako god umete, sve je bolje od ovoga što radite. Sve je to za vaše dobro.

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Nadam se da me nisi pogresno shvatila, ali sada su skole nekako "daj sta das samo da bude pozitivna" niko ne ide u skolu da bi znao nesto vec da bi imao diplomu a kasnije kako bude :)

A sto se tice sastava ja uvek sam napisem pa bilo koja da bude ocena ali znam da sam je zasluzio pa makar to bude i 1 ;)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Nadam se da me nisi pogresno shvatila, ali sada su skole nekako "daj sta das samo da bude pozitivna" niko ne ide u skolu da bi znao nesto vec da bi imao diplomu a kasnije kako bude :)

A sto se tice sastava ja uvek sam napisem pa bilo koja da bude ocena ali znam da sam je zasluzio pa makar to bude i 1 ;)

Ovo prvo me je rastužilo, ali za ovo drugo bih te pohvalila, da mi je ostala još koja zahvalnica. Na žalost, njih mi nikad nije dosta. Ali moram da te pohvalim ovako, samo tako nastavi. :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Na zalost,u nasem drustvu su se mnogi kriterijumi prilicno smanjili.
Nekad,ah to cuveno nekad.
Nastavnici uglavnom otaljavaju svojih 45 minuta.
Da nije tako,nebi deca putem interneta trazila da im drugi pisu sastave.
Koliko si procitao,ukapirao,makar nesto svoje skuckas,pa kakvo je,takvo je,ali to vise nikog ne interesuje.
Ja jos ni jednom nisam svom detetu napisla sastav,uradila domaci iz tehnickog ili nacrtala crtez.
Ali,verujte da itekako ima roditelja koji to cine.
Valjda vise vole svoje dete od mene.Ha ha ha.
Jednoj devojcici je uciteljica poslala rad iz likovnog na takmicenje iako je mala priznala da joj je mama"malo pomogla".I ja sad teba da objasnjavam svom detetu da to nije dobro.
Ona se naravno pita,zasto ja njoj isto ne pomognem,i gotov posao.
Mislim da ce moj nacin razmisljanja u buducnosti doneti plodove,ali malom detetu je tesko objasniti neke stvari kad u okruzenju vecina radi na laksi nacin.
Sto rece Rekontra,koliko sam samo puta odlazila na naucno odeljenje i pisala referate na rezne teme.
Od knjizevnosti do marksizma(da,da i taj predmet smo nekad izucavali).

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ajde matorci, nije ovo tema za vas, šta ste se raspisali?! Nema mesta na svetu gde vi nećete smarati sa onim vašim "u naše vreme nije bilo tako..."! Da li mi mladi možemo da živimo bez da nas neko stalno opominje, drži predavanja, pravi se pametan??? I u ostalom, šta nas briga vaše detinjstvo?
:blum3:

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Pa ne znam sta da kazem, ali to je istina uglavnom ... cast izuzecima koji uce da bi znali nesto i idu u skolu/fax... ;)

koliko ja vidim obicno ljudi posle skole uce a ne dok su u njoj :)

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Ajde matorci, nije ovo tema za vas, šta ste se raspisali?! Nema mesta na svetu gde vi nećete smarati sa onim vašim "u naše vreme nije bilo tako..."! Da li mi mladi možemo da živimo bez da nas neko stalno opominje, drži predavanja, pravi se pametan??? I u ostalom, šta nas briga vaše detinjstvo?

Eeee, omladino...a o cemu cemo mi pricati osim o onome sto je proslo...
1222093113_broj_jedan_ja.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Eeee, omladino...a o cemu cemo mi pricati osim o onome sto je proslo...
Ha-ha, ma šalim se, hteo sam malo da "razdrmam" klince, pozitivna provokacija, ali izgleda da ne vredi! Pošalju zahtev za nekom temom, i posle "čuče" i čekaju, ništa ih drugo ne zanima...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849

Izvini mladi covece!:)
Kad budes malo porasto,kasce ti se samo.:D:D:D
Ima istine u tome o cemu pricas.Svi smo mi to prosli,jedino je razlika koliko je ko od nas poslusao savete.
Najgore mi je bilo cuveno"Sad dok si u skoli uzivaj"
E,to kad mi kazu,nije mi dobro.
Sad vidim!!!!
Najbolje se uci na sopstvenim greskama.

Zato,mladi,nastavite......:)

Natrag