Pa izbegavam Hipi Ulicu u tri ujutru. Nislije znaju znasto
Dodato posle 44 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
A sta to fali "rokerima" koleinice. Ja sam "roker" ali ne verujem da sam ikada nesto "rokersko" [citaj "lose"] uradio kao clan ovog foruma.
Da li ne podnosis te ljude samo zato sto su "rokeri" i "metalci" [ako jeste, objasni zasto] ili su ti nesto lose uradili jer to vec mogu da razumem
DA,"rokerima" jer su to glupi klinci "97 i "98 godište(vjerovao ili ne) kojima je vrh od Metallice-Nothing else mathers i misle da je to najbolja pjesma ikada -.-
(tj,znaju od svakog benda po 2 pjesme i furaju se da su neki opasni klinci koji žive lud život,ako ne shvataš moj sarkazam,onda...)
Mislila sam na pozere,i ja sam rokerka!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
i ne volim način na koji klinci izražavaju bunt...ove starije i razumem...ali kad vidim polu goth polu emo devojku svu u crnom kako se pravi da je pametna i kako ona ima svoj specijalni stav o svemu i svačemu muka mi prisedne...
E banjalučki park Petar Kočić je pun upravo takvih...Ma nema,ti me najbolje razumiješ
+ Što ti klinci u životu nisu otišli na više od 3 svirke i non-stop prepričavaju šutku koju su viedjeli prije 6 mjeseci...You know what I mean?
+O ponašanju i temama za razgovor da ne pričam...Dosta od mene