Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
PC negira sve velike istine Biblije, vaskrsenje, Milenijum, Isusovo Božanstvo.
Pa ovo je vec smesno stvarno.
Da, jeste, ti ces da nam kazes sta mi verujemo
TRIPO NE VERUJE U BOGA,
TACKA.
Za ovo nemaš dokaza.
E BAS IMAM! TRIPO NE VERUJE U BOGA.
TACKA!
Dokaz tvoje nezrelosti. Tako se djeca ponašaju.
Ne negiramo mi vaskrsenje vec vi koji ga odbacujete i odbacujete dan vaskrsenja kao da se nije ni desilo, IRONIJA.PC negira sve velike istine Biblije, vaskrsenje, Milenijum, Isusovo Božanstvo.
Ne negiramo mi vaskrsenje vec vi koji ga odbacujete i odbacujete dan vaskrsenja kao da se nije ni desilo, IRONIJA.
Jesu slavili dan vaskrsenja jer je to najspasonosniji i najbitniji trenutak u istoriji covecanstva.Rimski spisi covece svedoce o tome kao i direktni ucenici apostola i oni to ne namecu vec usputno pominju kao i Didahi cij je tvorac moguce apostol.U prvi dan nedelje sabrase se da lome hleb pise.Apostoli su propovedali raspetog Hrista - nisu slavili dan vaskrsenja Hristovog.
Vece je vaskrsenje od dana blagodati u kom je covek trebao da zivi.Hristos bi se ovaplotio i da covek nije pao i to bi bio spasonosniji dan od stvaranja opet, On bi se ovaplotio da covek niej pao da bi sjedinio stvoreno sa nestvorenim i naj taj nacin covek bi bio u potpunoj zajednici sa Bogom, ali desila se greska i covek je pao pa je zato HRistos trebao da strada.Mi citamo rec Bozju o Hristovom vaskrsenju uvek i secamo se tog dogadjaja, i imamo zivu nadu u nase licno vaskrsenje, jer je Hristovo vaskrsenje zalog ljudskog u poslednji dan.