Mene zanima. Slušaj ovamo.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
pa možeš i u Pikasi da edituješ,
program je besplatan
ima grafičku analizu slike
share funkcije
pronalazi sve slike sa kompjutera i pravi sorting
full viewer je mnogo dobar i tako...

ACDsee je krš,koristim ga samo kada treba da konvertujem tip slike xD

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
ACDsee je krš,koristim ga samo kada treba da konvertujem tip slike xD

Zavisi koji ACDSee ..... Ovaj koji koristim nosi puni naziv: ACDSee Professional 3.0 .... A za nešto što se tako zove ja nikad ne bih rekao da je krš .... Mrzi me da skinem 3.1 koji je izašao nedavno, on je veći za oko 100mb kad se instalira.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ja koristim ACDSee 10 PHOTO MANAGER. Nisam neki maher, protiv sam dorade originalne fotografije, pretežno fotografije koje snimim samo obrezujem. Najponosniji sam na omote DVD-a za psa. Imamo ge dvije godine i za svaku godinu njegov DVD. Fotaćom snimam filmiće tokom godine, pa prebacim na DVD format (evo Tomisi ideje za Lion The Kinga).

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ovo je trenutak prirode, prostitucija je ovo dirati. Treba samo prirodu dočekati.

1zpmw6a.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Slušaj ovamo.....

Zanima me postoji li prirodan način za dobijanje krzna..." Srebrne Lisice "..???

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ima, često ga koriste u Lici. U kavez, pregrađen po pola zatvoriš u jedan dio medvjeda, a u drugi lisicu. Lisica će od straha posijediti i postati srebrna.
Ako neko bude kući pokušavao ovo, neka se pridržava uputstva.

Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
440
Slusaj ovamo...

Kakvu salatu najvise volite?

Ja navise volim salatu od pecenih paprika pomesanu sa paradajzom u stazmeri 1:1 i malo crnog luka (Arslama)...blago posoljeno+ ulje....mora malo da odstoji u frizideru da se olad (oko 30min)i i pusti soft...mljac...

A, vi.... Kakvu i kako volite...?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja volim svakakvu salatu ... Tu nisam probirač - kupus, rotkvice, zelena salata, šopska, turšija, ... sve dolazi u obzir ali ništa od toga bez rakijice dobre domaće, valja se, samo klizi uz meze .....

A šta vi volite da popijete uz salaticu?

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Ja volim svakakvu salatu ... Tu nisam probirač - kupus, rotkvice, zelena salata, šopska, turšija, ... sve dolazi u obzir ali ništa od toga bez rakijice dobre domaće, valja se, samo klizi uz meze .....

A šta vi volite da popijete uz salaticu?

Uz salatu, ili vino ili voda. Zavisi sta me ceka posle salate...

Natrag