Mene zanima. Slušaj ovamo.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Sorry. Molim Te, nemoj se ljutiti, ali neznam što bi rekao. Od jutros se nisam odlogiravao.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Nemoraš da se odjavljuješ......samo klikni na " X ".....yes3..

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"Internet explorer 8".

Zato i imaš problem .... Ne znam gde bi tačno moglo da dođe do prekida emitovanja, ali najjednostavnije rešenje je da skineš Google Chrome i nastaviš. Ja sam imao isti problem kao i ti, ali koristio sam Opera-u i onda sam instalirao Chrome - Već 2 meseca nemam ama baš nikakvih problema, čak je i dosta brz u otvaranju i refrešovanju strana. To ti je moja preporuka.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Zato i imaš problem .... Ne znam gde bi tačno moglo da dođe do prekida emitovanja, ali najjednostavnije rešenje je da skineš Google Chrome i nastaviš. Ja sam imao isti problem kao i ti, ali koristio sam Opera-u i onda sam instalirao Chrome - Već 2 meseca nemam ama baš nikakvih problema, čak je i dosta brz u otvaranju i refrešovanju strana. To ti je moja preporuka.
Imao sam ga i malo je siromasan

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
A vrlina chroma ti je sto je najbolji za
images
2Q==
2Q==
Z

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Nisam primetila da mi se nesto desava... :(

Ti si bolji vidovnjak nego Milan Tarot ,jel da se sad okrenem prema ekranu ili prema jaranu BlekendBludnjaci ?:dntknw:
Ma znam da je sve ok kod tebe nego pitam wayne-a.
Da kazem nesto ako imate neki problem posaljite mi na PP vec sam mnogima pomogao.Ako imate da nesto trazite neki download ili neki kvar slobodno mi javite.POkusacu da pomognem

Natrag