- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
bez matore koke supa ne moze da bude nikad ali s druge strane, kad mlad pevac nagazi kokosku leti perje kroz tri avlije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro..to shvatam..iskustvo je dragoceno ali ne shvatam to sto ne bih mogla da budem sa nekim ko je deset-petnaest godina stariji od mene ni za sta na svetu..badava iskustvo...sama ideja ne zvuci zanimljivo..cak sta vise uopste mi se ne dopada..kao i to da bih sada mogla da budem sa nekim ko je toliko mladji od mene...
Meni ne zvuči zanimljivo da budem sa nekim mlađim. Džaba lepo i zategnuto telo kad nema o čemu da se priča. yes3
da li bi onda mogla da mi objasnis ovo:
od svoje 20e do 25e godine uvek sam bolju komunikaciju imao sa curama koje su pregazile 30u nego sa svojim vrsnjakinjama.
kako?
ja sad imam bolju komunikaciju sa momcima od 25-30 godina iako je meni 40 nego sa svojim vrsnjacima..kako?da li bi onda mogla da mi objasnis ovo:
od svoje 20e do 25e godine uvek sam bolju komunikaciju imao sa curama koje su pregazile 30u nego sa svojim vrsnjakinjama.
kako?
jedino ako sa pevca leti perje hehe koka tesko da nije u formi ...dobroj formi..:blum3:bez matore koke supa ne moze da bude nikad ali s druge strane, kad mlad pevac nagazi kokosku leti perje kroz tri avlije