Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa moram da ti kažem da ti ovaj zadnji članak i nije nešto...Nije nešto uvredljiv, ali si malo odstupio od nekog svog stila..To je verovatno zato, što si ceo tekst posvetio tom Velji, a ja sam u drugom planu...thnks:boast::mrgreen:
Hvala Dum na još jednom naslovu. yes3 U pravu je Tito, opasna je teta Dum. :lol:
Pa moram da ti kažem da ti ovaj zadnji članak i nije nešto...Nije nešto uvredljiv, ali si malo odstupio od nekog svog stila..To je verovatno zato, što si ceo tekst posvetio tom Velji, a ja sam u drugom planu...
No dobro...''Ćeraćemo se još''...yes3...
Uzgred, možda i ti snimiš neku ploču....:mrgreen:
Ma kakav Tito, skroz je neozbiljan...Sad kad sam videla kako je ''zamislio mene i Sendi'', znači moram da preduzmem neke radikalne mere...Umal'se ne šlogirah...:lol:A to je znači problem. :lol: Ne brini Dum, sledeći put bićeš u prvom planu, biće to neka senzacija. :mrgreen:
Šalim se, ne bih ja nešto uvredljivo, znam koje su granice.
Što Titu ne prirediš neki naslov. Recimo nešto u ovom stilu. :mrgreen:
Ne provociraj Tito...Nikad ne znaš, gde se možeš naći...Mediji su čudo...:lol:Delija, čim je Dum nezadovoljna, znači da si uboo u metu. yes3 Samo nastavi. :lol:
Dum... :blum3: :mrgreen:
A vidim da si Sendi, ovog puta preskočio...Ipak ti je ''prirasla za srce''...:angel:
Pa dobro, da ti verujem...Mada se negde požalio da mu brišeš postove...:lol:E, Sendi ume da "kiti", sa njim drugacije ne moze, tad je kao bubica :lol:
Ma kakav Tito, skroz je neozbiljan...Sad kad sam videla kako je ''zamislio mene i Sendi'', znači moram da preduzmem neke radikalne mere...Umal'se ne šlogirah...:lol:
A vidim da si Sendi, ovog puta preskočio...Ipak ti je ''prirasla za srce''...:angel:
Ne provociraj Tito...Nikad ne znaš, gde se možeš naći...Mediji su čudo...:lol:
Ma opasne su Tito, Dum i Sendi
kad se naljute, vređaju kao Vendi. :mrgreen:
Sendi žao mi je, tvoje uredničke makaze, ovde ne mogu da mi iseku post. :mrgreen:
Pa dobro, da ti verujem...Mada se negde požalio da mu brišeš postove...:lol:
Licemeran je Delija...Ne veruj mu mnogo...