Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma opasne su Tito, Dum i Sendi
kad se naljute, vređaju kao Vendi. :mrgreen:

Sendi žao mi je, tvoje uredničke makaze, ovde ne mogu da mi iseku post. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
thnks:boast::mrgreen:

Hvala Dum na još jednom naslovu. yes3 U pravu je Tito, opasna je teta Dum. :lol:
Pa moram da ti kažem da ti ovaj zadnji članak i nije nešto...Nije nešto uvredljiv, ali si malo odstupio od nekog svog stila..To je verovatno zato, što si ceo tekst posvetio tom Velji, a ja sam u drugom planu...
No dobro...''Ćeraćemo se još''...yes3...
Uzgred, možda i ti snimiš neku ploču....:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, čim je Dum nezadovoljna, znači da si uboo u metu. yes3 Samo nastavi. :D :lol:

Dum... :blum3: :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa moram da ti kažem da ti ovaj zadnji članak i nije nešto...Nije nešto uvredljiv, ali si malo odstupio od nekog svog stila..To je verovatno zato, što si ceo tekst posvetio tom Velji, a ja sam u drugom planu...
No dobro...''Ćeraćemo se još''...yes3...
Uzgred, možda i ti snimiš neku ploču....:mrgreen:

A to je znači problem. :lol: Ne brini Dum, sledeći put bićeš u prvom planu, biće to neka senzacija. :mrgreen:

Šalim se, ne bih ja nešto uvredljivo, znam koje su granice. ;)

Što Titu ne prirediš neki naslov. Recimo nešto u ovom stilu. :mrgreen:

00000olaaaaa.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A to je znači problem. :lol: Ne brini Dum, sledeći put bićeš u prvom planu, biće to neka senzacija. :mrgreen:

Šalim se, ne bih ja nešto uvredljivo, znam koje su granice. ;)

Što Titu ne prirediš neki naslov. Recimo nešto u ovom stilu. :mrgreen:

00000olaaaaa.jpg
Ma kakav Tito, skroz je neozbiljan...Sad kad sam videla kako je ''zamislio mene i Sendi'', znači moram da preduzmem neke radikalne mere...Umal'se ne šlogirah...:lol:
A vidim da si Sendi, ovog puta preskočio...Ipak ti je ''prirasla za srce''...:angel:

Delija, čim je Dum nezadovoljna, znači da si uboo u metu. yes3 Samo nastavi. :D :lol:
Dum... :blum3: :mrgreen:
Ne provociraj Tito...Nikad ne znaš, gde se možeš naći...Mediji su čudo...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma kakav Tito, skroz je neozbiljan...Sad kad sam videla kako je ''zamislio mene i Sendi'', znači moram da preduzmem neke radikalne mere...Umal'se ne šlogirah...:lol:
A vidim da si Sendi, ovog puta preskočio...Ipak ti je ''prirasla za srce''...:angel:

Ne provociraj Tito...Nikad ne znaš, gde se možeš naći...Mediji su čudo...:lol:

Ma čim se ti "umal' ne šlogiraše" znači da sam i ja uboo, kao Delija sa člankom. yes3 :mrgreen: Ne brinem se ja za medije, Dum, svako čudo za tri dana. yes3 :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma opasne su Tito, Dum i Sendi
kad se naljute, vređaju kao Vendi. :mrgreen:

Sendi žao mi je, tvoje uredničke makaze, ovde ne mogu da mi iseku post. :mrgreen:

A hoces da ti poklonim kajlu, Delija? Mozda bi delovao opasno i ti, onako gangsterski ( pazi kad se rimuje a to mi nije bila namera :D). Nemoj da ti bude zao, tvoji postovi ovde su mi uvek simpaticni pa ih ne bih ni dirala :roll:

Pa dobro, da ti verujem...Mada se negde požalio da mu brišeš postove...:lol:
Licemeran je Delija...Ne veruj mu mnogo...:roll:

Negde? Nije cudno sto nisi upamtila gde jer se zali i kuka gde stigne :D . Ali on to namerno, samo da bi skretao paznju na sebe pa ne obracaj paznju :D
Nego, Dum, primetih da ima prilicno i tvojih prepravljanih postova :roll:
Izvini, draga ali lakse mi je kad je neko kao ti u "paketu" sa mnom :D

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Posle kažu da ne pratim radnju fabule?!:???: Pa ko da postigne?:dntknw:
Tamo se siti nanerviraste, Dum letuje kod Ivanjuške (iako su to teški pregovori),
Delija se bacio u lov na bisere (i sokolice), Death sve pomno prati i analizira
a drug Titooo traži neke mete!? :lol:
I onda ja nisam u toku?wacko2:beee:
Zaboravih da kažem...
Dobro jutroooo!!!:blum3::D:lol:

Natrag