Mančester za fer klađenje

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Mančester za fer klađenje
24. avgust 2009.


00008503.jpg


Jedna od najvećih svetskih kladionica, BetFair, dogovorila je partnerstvo sa jednim od najboljih i najpopularnijih klubova današnjice - Mančester junajtedom. U naredne tri sezone engleski šampion će na dresovima imati poznati BetFair natpis, a u sklopu dogovora je i svojevrstan izazov napadačima Junajteda po kojem bi za svaki gol određeni iznos išao u dobrotvorne svrhe, odnosno po 1.000 funti u Mančesterovu Fondaciju. Tako će Vejn Runi, Dimitar Berbatov i pridošlica Majkl Oven imati motiv više da nateraju protivničke golmane po loptu u mrežu.

MUFC-2.jpg


On-line klađenje je veoma popularno kod navijača, pogotovo jer imaju mogućnost da se međusobno klade. Pored toga, BetFair je osnovao sajt (Whoops! Browser Settings Incompatible) u okviru kojeg mogu pratiti ekskluzivne najzanimljivije stvari vezane za "crvene đavole", o igračima, menadžeru, da prate vesti... Biće i nagrada koje se "ne mogu kupiti novcem", o čemu je pričao Oskar Nieboer, direktor marketinga BetFair-a. Kako je istakao, ovim partnerstvom žele da navijače približe dešavanjima unutar igre, a ima li boljeg primera od čete sa "Old Traforda". To ne znači da navijači drugih klubova, pa i naših, ne mogu da prate kako sve to izgleda u carstvu Mančester junajteda.

Ništa manje uzbuđenja nije ni na drugoj strani, o čemu svedoče reči ser Aleksa.

- Zaista smo oduševljeni saradnjom sa BetFair-om. Cela priča će pojačati rivalstva na najbolji način i doneti više strasti po kojoj smo poznati u svetu. Novi veb sajt je inovacija pomoću koje će navijači, uz podršku timu, moći da se zanimaju i međusobnim takmičenjem. Verujem da će Junajtedovi navijači potvrditi da su najbolji.

MUFC-1.jpg


Partnerstvo dve strane znači korišćenje imena i prezimena popularnog engleskog giganta u marketinške svrhe, igrači i menadžer biće takođe uključeni u celu priču, a navijači će moći da se nadaju gostoprimstvu u klubu, ulaznicama, ali i mogućnosti da zaigraju na terenu "Old Traforda".

Ko ne zna, BetFair je najveća on-line kladionica, pionir u ovom načinu pogađanja od 2000. godine. Tim pre jer korisnicima omogućava da pomoću najsavremenije tehnologije izaberu svoje kvote i opklade se čak i nakon početka događaja. Poslednji rezultati kažu da se obavi preko šest miliona transakcija registrovanih članova dnevno širom sveta. Na repertoaru nije samo sportsko klađenje nego i kazino, poker i druge igre.

BetFair je dva puta proglašen britanskim "Preduzećem godine", od strane Konfederacije britanske industrije i osvojio je dve prestižne "Queen's Award" za inovaciju i nedavno za međunarodnu trgovinu.
 
Natrag
Top