Šta je novo?

Mančester za fer klađenje

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Mančester za fer klađenje
24. avgust 2009.


00008503.jpg


Jedna od najvećih svetskih kladionica, BetFair, dogovorila je partnerstvo sa jednim od najboljih i najpopularnijih klubova današnjice - Mančester junajtedom. U naredne tri sezone engleski šampion će na dresovima imati poznati BetFair natpis, a u sklopu dogovora je i svojevrstan izazov napadačima Junajteda po kojem bi za svaki gol određeni iznos išao u dobrotvorne svrhe, odnosno po 1.000 funti u Mančesterovu Fondaciju. Tako će Vejn Runi, Dimitar Berbatov i pridošlica Majkl Oven imati motiv više da nateraju protivničke golmane po loptu u mrežu.

MUFC-2.jpg


On-line klađenje je veoma popularno kod navijača, pogotovo jer imaju mogućnost da se međusobno klade. Pored toga, BetFair je osnovao sajt (Whoops! Browser Settings Incompatible) u okviru kojeg mogu pratiti ekskluzivne najzanimljivije stvari vezane za "crvene đavole", o igračima, menadžeru, da prate vesti... Biće i nagrada koje se "ne mogu kupiti novcem", o čemu je pričao Oskar Nieboer, direktor marketinga BetFair-a. Kako je istakao, ovim partnerstvom žele da navijače približe dešavanjima unutar igre, a ima li boljeg primera od čete sa "Old Traforda". To ne znači da navijači drugih klubova, pa i naših, ne mogu da prate kako sve to izgleda u carstvu Mančester junajteda.

Ništa manje uzbuđenja nije ni na drugoj strani, o čemu svedoče reči ser Aleksa.

- Zaista smo oduševljeni saradnjom sa BetFair-om. Cela priča će pojačati rivalstva na najbolji način i doneti više strasti po kojoj smo poznati u svetu. Novi veb sajt je inovacija pomoću koje će navijači, uz podršku timu, moći da se zanimaju i međusobnim takmičenjem. Verujem da će Junajtedovi navijači potvrditi da su najbolji.

MUFC-1.jpg


Partnerstvo dve strane znači korišćenje imena i prezimena popularnog engleskog giganta u marketinške svrhe, igrači i menadžer biće takođe uključeni u celu priču, a navijači će moći da se nadaju gostoprimstvu u klubu, ulaznicama, ali i mogućnosti da zaigraju na terenu "Old Traforda".

Ko ne zna, BetFair je najveća on-line kladionica, pionir u ovom načinu pogađanja od 2000. godine. Tim pre jer korisnicima omogućava da pomoću najsavremenije tehnologije izaberu svoje kvote i opklade se čak i nakon početka događaja. Poslednji rezultati kažu da se obavi preko šest miliona transakcija registrovanih članova dnevno širom sveta. Na repertoaru nije samo sportsko klađenje nego i kazino, poker i druge igre.

BetFair je dva puta proglašen britanskim "Preduzećem godine", od strane Konfederacije britanske industrije i osvojio je dve prestižne "Queen's Award" za inovaciju i nedavno za međunarodnu trgovinu.
 
Top