Logo znaci V4

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Može posle Indije :) Možda je nekome ovo glupo što radim , ali rekao sam , radim za sebe a možda će još nekome koristiti :) Kada sam počeo rekao sam radiću logo kanala iz celog sveta , e sada , dali je to Vanuatu , Tuvalu ili taj Istočni Timor , ili SAD i Rusija ... Nije bitno , respekt za sve države male ili velike :) Meni je ovo hobi i zadovoljstvo , ali nekada mi oduzme dosta vremena , ali se nežalim jer volim ovo :) Gde god postoje TV kanali uradiću logo , a kao što sam rekao radiću i logo radio stanica ... Niko nije obavezan ovde da ovo prati ... Meni je bitno da bar neki ljudi cene moj rad i moj trud :) Pozdravljam kolega , poruka mi delovala više sarkastično nego kao šala , pa sam napisao ovo :)

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
svaka cast ovo je ubedljivo najveca kolekcija loga koju imamo a iskreno ni na netu nisam naisao ni blizu ovoj ...... :mig:

prva nam ima......4409 loga
druga......1914 loga
treca......4829 loga
a ova cetvrta za sada neverovatnih 7815 loga.........

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
svaka cast ovo je ubedljivo najveca kolekcija loga koju imamo a iskreno ni na netu nisam naisao ni blizu ovoj ...... :mig:

prva nam ima......4409 loga
druga......1914 loga
treca......4829 loga
a ova cetvrta za sada neverovatnih 7815 loga.........

Nisam ni skontao da ima toliko ... A još idu Kinezi , Arabija , UAE , Indija , Tajland , Koreja ... Pa Afrikanci ... Australija , Novi Zeland ... Pa radio ... Pa dopune propuštenih loga ili izmenjenih , tematski logo ... Biće super i što je bitno update će se raditi , jer se logo menja često ... Hvala Boki :) Na poverenju :)

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Nisam ni skontao da ima toliko ... A još idu Kinezi , Arabija , UAE , Indija , Tajland , Koreja ... Pa Afrikanci ... Australija , Novi Zeland ... Pa radio ... Pa dopune propuštenih loga ili izmenjenih , tematski logo ... Biće super i što je bitno update će se raditi , jer se logo menja često ... Hvala Boki :) Na poverenju :)
odmah da ti kazem ovaj logo si propustio a ja iskljucivo taj kanal gledam..... :beee: :beee:vodi racuna.....:beee::beee:

125.png

Ashampoo_Snap_2020.01.05_12h48m40s_024_.png

Natrag