Logo znaci V4

Učlanjen(a)
14.01.2013
Poruka
498
Moze li se napraviti neka skripta pa da to komp sam odradi. npr. stavis kanal: rts,drzava:srbija i on sam sklapa pozadinu srbije i logo kanala tako bi odradio za 15 min sve

Učlanjen(a)
07.10.2019
Poruka
65
Svaka cast druze za logo-znake. Ubacio sam ih i koristim ih. Lepo izgleda.

Ako nije problem javljacu ti ovde sta mozes jos da dopunis. A posto si rekao da ces da apdejtujes i ubacujes kad budu novi ili ako treba da se zameni jos neki logo - to podrzavam i zato sam se odlucio da koristim bas tvoje logo-znake.

Pa kad budem video da negde nesto fali - javljam ovde.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Svaka cast druze za logo-znake. Ubacio sam ih i koristim ih. Lepo izgleda.

Ako nije problem javljacu ti ovde sta mozes jos da dopunis. A posto si rekao da ces da apdejtujes i ubacujes kad budu novi ili ako treba da se zameni jos neki logo - to podrzavam i zato sam se odlucio da koristim bas tvoje logo-znake.

Pa kad budem video da negde nesto fali - javljam ovde.

Pozdrav.

Hvala za podršku , naravno sve što promašim , ili se promeni samo recite , ko koristi ovaj logo , uradićemo :) Takođe kritike ako bude , primam , savete ... Trudiću se da održavam ovaj deo koliko god mogu :)

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Tako to ide ... Sinoć skoro gotov sa Indijom , rekoh sebi završiću , skuvati kafu , laganica , neradim ... Kad jurtos zove ujak , ajde na rakiju , dobra je čašica za zdravlje , po jednu ... Nemogu kažem , ali nema šanse ... Došao kući uradio par loga ... Kad mama zove , upalila se grejalica u kupatilu , zovi majstora ... Bio drugar , uradio , šta ćeš piti pitam ... Može rakijica domaća ... OK , ali samo ako nazdravimo ... Lele ... Ajde ... Otišao čovek , ajde završiću taj logo , moram predati nešto večeras ... Ujak zove , hitno da premestimo neke krevete , bla bla ... Nemožeš otići a da nepopiješ jednu , jooj ... Bilo kako bilo došao sam , rekao uradiću večeras te Indijce kako tako ... I evo ih konačno , nadam se da je sve na svom mestu ... Vidite kako mi nije lako uraditi neki logo za državu za dan :D Pozz

Natrag