Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Logo znaci V3

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
salio555

salio555

#91
Mislim da cu polako preci sa v1 logoa na ovu verziju, @salio555 svaka cast na ulozenom trudu, mada ne bih ovom prilikom zaboravio pohvaliti ni tvorca v1 logoa, vec dugo ih koristim i zaista super izgledaju.
U svakom slucaju, obojici sve pohvale.;)
Hvala :) Naravno , svi logo znaci su fantasticni na svoj nacin , samo je stvar ukusa :) Jesam kao papagaj pa ponavljam :D ali ja sam samo hteo recimo za sebe da napravim nesto sto ja recimo volim ... E sad doslo je dovde da se i drugima svidja i drago mi je ...
ZATO JE OVO NAJJACI I NAJBOLJI FORUM KOJI POSTOJI , jer se moze naci svasta sto nema nigde drugde , znaci jedinstveno :)

Drago mi je da cenite moj trud , stvarno nije jednostavno ... Hvala vam , jer vec sam mislio bice :D :


Salim se naravno ... Vazno je da se druzimo svi i podrzavamo jedni druge ... Pozzz :)
 
boki71

boki71

Uz duplu Anu...
Administrator
#92
tacno tako.....salio555 je hteo da napravi za sebe i vip deo,a ja sam mu predlozio kada vec pravis za sebe ajde da damo i drugima i naravno on je bez problema i sa zadovoljstvom prihvatio kao i kolege koje su pravile V1 i V2 loga.....Ovo ce biti ubedljivo najveca kolekcija loga a za sada je to V1 koju je napravio upravo Angelinas i ima 3604 tv loga+35 loga provajdera+328 loga za android......jos vrlo malo i bice najbrojnija V3...
 
salio555

salio555

#97
Evo za kolegu Nat Geo People logo , i Portugalski Sport TV HD kanali , da nezaboravim posle ... A vi ako vam nesto fali od logo-a , slobodno mi recite ako sam sta zaboravio pa cemo uraditi :)

+ 6

Kod:
https://www.mediafire.com/?z2n3rsj8b1zat55
 

Top