Logo Znaci V1

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
424
Mozeli mi neko reci jeli se mogu ova loga ubaciti u xbmc 13, nesto mi ne uspjeva, vjerovatno je do mene....:(

Mogu ali je tesko napraviti to. Sve zavisi do liste, skini logoe i negde spremi na racunar, u PRV IPTV Sample (valjda se tako zove) podesi da ti cita logoe s lokacije na racunaru gde si spremio, tu ces se lako snaci. Ali lista je komplikovana jer mora svaki kanal da bude tagovan onako kako je ime odredjenog logo-a i SF EPG-a. Ukratko..Batali to jer nije vredno tolikog maltretiranja. Kad crkne odredjena lista moras sve iz pocetka. Ja sam skinuo sve logoe ali jbg, nisam nista napravio, ne isplati se meni praviti kad nemam stabilnu listu i crkne svkih 10 minuta.

Prvo da odgovorim kolegi greskac:
Ne moraš sve ispočetka kad ti crkne lista

Evo kako to treba izgledati za na primjer kanal 100 Sport:

Kod:
#EXTVLCOPT:http-user-agent=SerbianForum
#EXTINF: -1 tvg-id="100 Sport" tvg-name="100 Sport" tvg-logo="100 Sport.png", 100 Sport
mms://83.222.161.217/100livesport

Znači glavno je za logo da ti ovo između navodnika poslije tvg-logo= bude jednako nazivu loga u folderu na tvom računalu. Dakle kod mene je u folderu logo za 100 sport pod nazivom 100 Sport.png.

Već sam ranije na ovoj temi napisao kako se lako mogu preimenovati svi fajlovi u jednom folderu, tako da ti niti to neće oduzeti previše vremena.

A sad da se vratim na ovo

Ukratko..Batali to jer nije vredno tolikog maltretiranja. Kad crkne odredjena lista moras sve iz pocetka. Ja sam skinuo sve logoe ali jbg, nisam nista napravio, ne isplati se meni praviti kad nemam stabilnu listu i crkne svkih 10 minuta.

Kad mi crkne link izbrišem ga
Kod:
#EXTVLCOPT:http-user-agent=SerbianForum
#EXTINF: -1 tvg-id="100 Sport" tvg-name="100 Sport" tvg-logo="100 Sport.png", 100 Sport

Dakle ostavim kao što je gore. I taj ti se program neće pojavljivati u live tv-u.
A kad dobijem novi link samo ga ubacim na mjesto starog linka, i sve je već spremno i logo i epg...

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Pa upravo to pricam jer moramo svaki link da zamenimo kad crkne. Ne mora se sve iz pocetka ali linkovi se moraju izmeniti sto opet dodje na muku, ali sta je tu je, moramo se i pomuciti. Ali ja sam u tome neiskusan, liste uzimam preko one 3 skripte i to traje sve dok ne ugasis kanal i kad ponovo pokrenes sve vec mrtvo. Nije vredno tog cimanja, bar u mom slucaju.

EDIT: Koliko imas tih "sredjenih" kanala u listi da odgovaraju SF EPG i Logoima? Da mi posaljes bez linkova, da se ne maltretiram praveci sve to od nule.

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
424
Mislim da ima negdje već sređena lista sa svim logoima koji su u bazi... Ako ne nađeš na forumu, postavit ću ja kad dođem s posla kući...

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Uh, ne znam, ali poceo sam da dodajem sam one koji i najcesce trebaju pa cu posle samo da dodajem linkove. Ne moras se muciti, moram nesto i sam nauciti. :)

Učlanjen(a)
27.05.2014
Poruka
188
ma nema, legende ste stvarno. Idem se opet baciti na posao sad mora da uspije…. Hvala svima

Natrag