Logo Znaci V1

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
A sta ce vam vise? Ima koliko, skoro 3.000 logoa, mozda i vise, druga stvar je sto neko ima 5.000 kanala od kojih gleda samo 20-ak ali mora da ima slicice za sve..

@Poverenje druze, samo ti odmori, i vise nego zasluzeno.

Član
Učlanjen(a)
12.06.2012
Poruka
107
Rumunija Istočni Banat
Pogledajte prilog 55966
Srbija Zapadni Banat _ Vršac
Pogledajte prilog 55967

Koristite prečice za traženje u ovoj adresi
http://epg.serbianforum.org/logo_znaci/
CTRL -F Find
Upišete željenu reč npr :" chaine" i browser vas uputi na tu reč....Nema potrebe da pišete nisam pronašao !!!!!
Ako ne pronađete upišite ime i dodajte sliku logoa,napraviću .......nije problem nikad bio nešto napraviti :)
Poverenje trazim hitno tv lav vrsac, ili tv banat vrsac streaming... mozes to da mi nadjes???? Nadam se molim te pomosi!!! Pozdravim te.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Poverenje trazim hitno tv lav vrsac, ili tv banat vrsac streaming... mozes to da mi nadjes???? Nadam se molim te pomosi!!! Pozdravim te.

Odavno je Poverenje to odradio......

Banat......
Banat%20TV.png

Lav.....

TV%20Lav%20Vrsac.png

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Napravljen je Update na vec postojecim adresama,tako da mogu da se nadju i novi logoi,pa ko je zainteresiran i ko voli to nek proveri i uvrsti u svoje liste....

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Jel moze neko opet da upload ex yu , ne mogu da ih nadjem sve , sa pinkovim kanalima hvala unapred .

Učlanjen(a)
26.12.2014
Poruka
22
Zdravo moze li mi neko slikovito prikazati ili pisati kako se ubacue novo logo na tv kanale u XBMC

Učlanjen(a)
26.12.2014
Poruka
22
Ne mogu da se snadjem moze li da mi pratis drugi link gde mogu lakse da se snadjem u vezi ubacivanje logoa za tv kanele u xbmc-Gotham

Natrag