Logo Znaci V1

Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Drugari jel moze da se napravi logo za nove pink kanale hvala unapred

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
Drugari jel moze da se napravi logo za nove pink kanale hvala unapred
Od 2000 logo-a ti bi baš nove pinkove ,meni se čini da su svi već urađeni (pinkovi) :)
Osim ovih koji su u najavi skoro dve godine, kad budu gledljivi napraviću,ovo je da vam logo mesta ne budu prazna (najavljeno je za danas sve sem grand 1)
Kod:
[url]http://www.pinkmediagroup.net/download/60channels.pdf[/url]
Pink Classic.png Pink Western.png Pink Style.png Pink Grand 1.png Pink Erotika 1.png Pink Erotika 2.png Pink Erotika 3.png Pink Erotika 4.png
Logo Radio 2 verzije nisi objasnio koju....pa da probam ovako.........
Radio.png Radio Logo.png

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
220
Trebo sam samo jednu logo slicicu za radio :) da ne stoji prazno u xbmc :)) heh

Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Možda sam nešto propustio,ali meni fale Ruski sportski kanali iz Net Plus paketa.Samo imam Naš Futbal,Sport1 i Sport 2.
I ako je u mogućnosti da se stavi:
Eurosport News
Auto Motor + Sport DE
Motorvision
Sport 1*US
France 4
Sport Klub (stari Logo)

Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
Možda sam nešto propustio,ali meni fale Ruski sportski kanali iz Net Plus paketa.Samo imam Naš Futbal,Sport1 i Sport 2.
I ako je u mogućnosti da se stavi:
Eurosport News
Auto Motor + Sport DE
Motorvision
Sport 1*US
France 4
Sport Klub (stari Logo)
Propustio si ako si mislio Ruski Paket NTV,motorvision i sport klub HU,to je bilo.
Auto Motor Sport DE.png Eurosport News.png France 4 (Fr).png Sport 1 US HD.png Sport 1 US.png Sport Klub Old.png British Eurosport 2.png British Eurosport HD 1080i.png British Eurosport.png STV.png

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Mislim da od ovih Ruskih sportskih fali još NTV Sport Hit ,pa eto ako može i on da se prikači.
ntv_plus_sport_hit.png

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Sve je fenomenalno , evo ja bih zamolio ako moze da se uradi logo za Gol T i za GMG Gruzijske sportske kanale , samo mi to fali od sportskih kanala ... Ako bude bilo vremena ... A mozda vec ima negde , samo nemogu da se snadjem u logo folderu :) Inace sve pohvale po ko zna koji put

Natrag