Član
- Učlanjen(a)
- 08.01.2010
- Poruka
- 933
necu vise na nikakvom konkursu da ucestvujem jer je admin bezobrazan
Mrgude jedan :blum3:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
necu vise na nikakvom konkursu da ucestvujem jer je admin bezobrazan
Procitaj pazljivo i radi sta ti mislis da je najbolje
http://serbianforum.org/konkursi-i-nagradne-akcije/103106-logo-konkurs.html#post307989
Hvala ti puno na ovom! Jeste da cu uciti to na IT Academiji, ali uvek me zanimalo sta je. Bacam se na citanje, pozz
Da ne bude spam, dacu vam delic da vidite kako mi napreduje logo. Sad je trenutno u fazi pravljenja baze (proporcije zadate konkursom), dajem vam HD verziju malog desnog dela logoa (ovo je JPG primer, inace original je u PSD-u ), ujutru nastavljam sa fontom i sa tom blesavom ljuljaskom Caos!
Hvala, ali bice izbacena ta srculenca, dodacu koju palmu sa desne strane i font sam dosta trazio po netu koji bi savrseno pristao forumu. WorkInProgress ljudi, ima jos da se radi, pa sta bude biceOvo je extra i tachno znam gde cesh da stavish lezhaljku...meni se mnogo svidja samo mislim da nece da ti prihvate sliku jer pishe da treba da bude jednostavna...a i ovo je malo "otvorenijeg" tipa ,a ovde ima i dece
Ali sachuvaj fazon,mozhda bude neki SF wallpaper konkurs,ovo bi bilo idealno.
Mislim da im je to zbog reklama. Ali da, okrutni uslovi.Ali ubedljivo najjače ograničenje je na 450 x 100 px mislim prostor za kreativnost je 0!
Svaka čast banej, ni sam to ne bih bolje rekao!
Lea, pravi preko cega najbolje umes. Ja ne koristim Photoshop vec ACD See PRO2, sa sve paintom i opet izvucem odlicne radove. Nije u alatu, vec u majstoru. Ali moras konvertovati svoj rad u PSD.Da li moze logo da se napravi preko power point-a ili preko nekog drugog programa i kog?
Jel moze neko da mi pojasni ovo? Oprostite ako je za vas pitanje glupo, ja sam amater u svemu ovome, tek pocinjem da ucim i trudim se mnogo. Hvala onima koji mi pomazu.Takodje, ako saljete u PSD-u obavezno je da se vide svi lajeri. Logoi u samo jednom lajeru nece biti prihvaceni.