Logo Konkurs

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Hvala ti puno na ovom! Jeste da cu uciti to na IT Academiji, ali uvek me zanimalo sta je. Bacam se na citanje, pozz

Da ne bude spam, dacu vam delic da vidite kako mi napreduje logo. Sad je trenutno u fazi pravljenja baze (proporcije zadate konkursom), dajem vam HD verziju malog desnog dela logoa (ovo je JPG primer, inace original je u PSD-u ), ujutru nastavljam sa fontom i sa tom blesavom ljuljaskom ;) Caos!

bill.jpg

Ovo je extra i tachno znam gde cesh da stavish lezhaljku...meni se mnogo svidja samo mislim da nece da ti prihvate sliku jer pishe da treba da bude jednostavna...a i ovo je malo "otvorenijeg" tipa ,a ovde ima i dece :D
Ali sachuvaj fazon,mozhda bude neki SF wallpaper konkurs,ovo bi bilo idealno.

Član
Učlanjen(a)
04.11.2009
Poruka
10
Ali ubedljivo najjače ograničenje je na 450 x 100 px mislim prostor za kreativnost je 0!
Svaka čast banej, ni sam to ne bih bolje rekao!

Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
Ovo je extra i tachno znam gde cesh da stavish lezhaljku...meni se mnogo svidja samo mislim da nece da ti prihvate sliku jer pishe da treba da bude jednostavna...a i ovo je malo "otvorenijeg" tipa ,a ovde ima i dece :D
Ali sachuvaj fazon,mozhda bude neki SF wallpaper konkurs,ovo bi bilo idealno.
Hvala, ali bice izbacena ta srculenca, dodacu koju palmu sa desne strane i font sam dosta trazio po netu koji bi savrseno pristao forumu. WorkInProgress ljudi, ima jos da se radi, pa sta bude bice ;)
Ali ubedljivo najjače ograničenje je na 450 x 100 px mislim prostor za kreativnost je 0!
Svaka čast banej, ni sam to ne bih bolje rekao!
Mislim da im je to zbog reklama. Ali da, okrutni uslovi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.05.2010
Poruka
1
Da li moze logo da se napravi preko power point-a ili preko nekog drugog programa i kog? :)

Član
Učlanjen(a)
21.03.2010
Poruka
5
Na mladima svet ostaje aja cu uzivati u vasim kreacijama!

pozdrav najboljima

Član
Učlanjen(a)
10.02.2010
Poruka
1
hmmm, to sto se trazi ima format banera za web stranice, logo se obicno radi sasvim jednostavno bez mnogo efekata i dve do tri boje, recimo nesto ovako:

sf10.png

sf11.png

sf20.png

sf22.png

radjeno u PS-u, imate kontakt ako vam se svidja javite... mogu i nesto drugo napraviti ali treba onda da date konkretnu predstavu sta zelite..
u logo ne idu dugacki tekstovi, ovde SF stoji za serbianforum..
poz

Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
1
Ma zasto ste zapeli za lezaljku? Mozda neko ima neku bolju i originalniju ideju... a da nema veze sa lezaljkom... Bolja je fora sa ljuljaskom za leskarenje.. ;)

Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
Da li moze logo da se napravi preko power point-a ili preko nekog drugog programa i kog? :)
Lea, pravi preko cega najbolje umes. Ja ne koristim Photoshop vec ACD See PRO2, sa sve paintom i opet izvucem odlicne radove. Nije u alatu, vec u majstoru. Ali moras konvertovati svoj rad u PSD.

Takodje, ako saljete u PSD-u obavezno je da se vide svi lajeri. Logoi u samo jednom lajeru nece biti prihvaceni.
Jel moze neko da mi pojasni ovo? Oprostite ako je za vas pitanje glupo, ja sam amater u svemu ovome, tek pocinjem da ucim i trudim se mnogo. Hvala onima koji mi pomazu. :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag