Logo Konkurs

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
178
logotlu.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.03.2010
Poruka
4
@Fatality

Nema na cemu. Na netu postoje slike ovih lezaljki ;) (hammock). Skinuo sam jednu ( izgleda da je to ova u sadasnjem logu ) i vektorizovao je. Mislim da ovaj .png "zavrsava posao", ali ako je nekom potreban bas "vektor", neka javi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.03.2010
Poruka
4
@Fatality

Vektorska grafika radi sa geometrijskim oblicima ( tacke, linije, krive, poligoni ). Vektorskim objektima mozes pojedinacno manipulisati. Pri menjanju velicine, rezolucije ne dolazi do gubitka kvaliteta. Procitaj malo o razlici izmedju vektorske i rasterske grafike ( samo osnove ).

pozz

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
165
@Fatality

Vektorska grafika radi sa geometrijskim oblicima ( tacke, linije, krive, poligoni ). Vektorskim objektima mozes pojedinacno manipulisati. Pri menjanju velicine, rezolucije ne dolazi do gubitka kvaliteta. Procitaj malo o razlici izmedju vektorske i rasterske grafike ( samo osnove ).

pozz
Hvala ti puno na ovom! Jeste da cu uciti to na IT Academiji, ali uvek me zanimalo sta je. Bacam se na citanje, pozz

Da ne bude spam, dacu vam delic da vidite kako mi napreduje logo. Sad je trenutno u fazi pravljenja baze (proporcije zadate konkursom), dajem vam HD verziju malog desnog dela logoa (ovo je JPG primer, inace original je u PSD-u ), ujutru nastavljam sa fontom i sa tom blesavom ljuljaskom ;) Caos!

bill.jpg

Poslednja izmena:

Jer

Član
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
1
Konkurs mi deluje neozbiljno, nagrade pogotovo!
Kasirka u obližnjoj samousluzi ima neku bezobraznu naviku da mi, svaki put kad dođem na kasu sa nečim u korpi, traži PARE! Ne interesuje je nikakav moj status redovne mušterije ili slične gluposti, samo hoće PARE! Ovako, konkurs je primeren nekom dokonom tinejdžeru, a ne ozbiljnom grafičaru dizajneru.

Neozbiljno je samo sto ocekuju da ce im neko ko se time bavi to uraditi. Pa taj logicno to radi za pare:D

Logoe iliti logotip3 ce slati likovi koji se tek uce, kao sto sam ja ili ovaj iznad sto ne zna sta je vektor. A kad smo kod toga logicno bi bilo da se zahteva da logo bude u vektoru (btw ilustrator koji je trenutno br. 1 u svetu se ne pominje, znaci li to da ne primate ai fajlove?)
Inace koga sve zanima sta je vektor nek klikne ovde kad mu je vec tesko da gugla

Član
Učlanjen(a)
20.04.2010
Poruka
101
ja sam napravio SUPER logo ali je u .jpg formatu i nije transparentan :p

ali nevidi se dobro SF

Prilozi

• a.jpg
    a.jpg
    22,6 KB · Pregleda: 176
Status