Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo, mozete skinuti ovaj .png ( dovoljna rezolucija ) -
link: http://img63.imageshack.us/img63/6894/zulv.png
poz
off: Ne razumem bas sta je vektor?@Fatality
Nema na cemu. Na netu postoje slike ovih lezaljki (hammock). Skinuo sam jednu ( izgleda da je to ova u sadasnjem logu ) i vektorizovao je. Mislim da ovaj .png "zavrsava posao", ali ako je nekom potreban bas "vektor", neka javi.
svaka cast za link
Hvala ti puno na ovom! Jeste da cu uciti to na IT Academiji, ali uvek me zanimalo sta je. Bacam se na citanje, pozz@Fatality
Vektorska grafika radi sa geometrijskim oblicima ( tacke, linije, krive, poligoni ). Vektorskim objektima mozes pojedinacno manipulisati. Pri menjanju velicine, rezolucije ne dolazi do gubitka kvaliteta. Procitaj malo o razlici izmedju vektorske i rasterske grafike ( samo osnove ).
pozz
Konkurs mi deluje neozbiljno, nagrade pogotovo!
Kasirka u obližnjoj samousluzi ima neku bezobraznu naviku da mi, svaki put kad dođem na kasu sa nečim u korpi, traži PARE! Ne interesuje je nikakav moj status redovne mušterije ili slične gluposti, samo hoće PARE! Ovako, konkurs je primeren nekom dokonom tinejdžeru, a ne ozbiljnom grafičaru dizajneru.