Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo, mozete skinuti ovaj .png ( dovoljna rezolucija ) -
link: http://img63.imageshack.us/img63/6894/zulv.png
poz
off: Ne razumem bas sta je vektor?@Fatality
Nema na cemu. Na netu postoje slike ovih lezaljki(hammock). Skinuo sam jednu ( izgleda da je to ova u sadasnjem logu ) i vektorizovao je. Mislim da ovaj .png "zavrsava posao", ali ako je nekom potreban bas "vektor", neka javi.
svaka cast za link
![]()
Hvala ti puno na ovom! Jeste da cu uciti to na IT Academiji, ali uvek me zanimalo sta je. Bacam se na citanje, pozz@Fatality
Vektorska grafika radi sa geometrijskim oblicima ( tacke, linije, krive, poligoni ). Vektorskim objektima mozes pojedinacno manipulisati. Pri menjanju velicine, rezolucije ne dolazi do gubitka kvaliteta. Procitaj malo o razlici izmedju vektorske i rasterske grafike ( samo osnove ).
pozz
Konkurs mi deluje neozbiljno, nagrade pogotovo!
Kasirka u obližnjoj samousluzi ima neku bezobraznu naviku da mi, svaki put kad dođem na kasu sa nečim u korpi, traži PARE! Ne interesuje je nikakav moj status redovne mušterije ili slične gluposti, samo hoće PARE! Ovako, konkurs je primeren nekom dokonom tinejdžeru, a ne ozbiljnom grafičaru dizajneru.