Član
- Učlanjen(a)
- 13.06.2010
- Poruka
- 108
Evo u cemu je problem:koristim usluge lokalnog wireless provajdera i vec 5.dan imam isti problem,cim se veza ka netu aktivira nastaje haos.Onaj prozorcic dole (za vezu) non stop svetli,zone alarm mi u sat vremena blokira preko 1000 high-rated pokusaja upada,a podaci samo sibaju(dolaze i odlaze).Zbog svega toga je nemoguce koristiti internet vezu.Zato sada koristim dial-up Zovem prvi put provajdera i covek mi kaze da je problem kod mene,da imam verovatno neki virus.Ok,formatiram ja hard,podignem windows i cim sam instalirao drivere za wireless karticu i konektovao se javio se isti problem!!!Zovem ja ponovo mog provajdera i on mi i dalje tvrdi da je PROBLEM KOD MENE,ej bre,i kazi mi da podignem win7.OK2,podignem sedmicu i sta,nista,isti problem!!!Neko me bombarduje sa neta i to je to.pozovem provajdera 3.put i on i dalje tvrdi da je problem kod mene.Dobro,ja mu kazem da cu od drugara uzeti drugi komp i formatiracu mu njegov hard i instalirati suv windows sa driverma za wireless i nista drugo.Cisto da mu dokazem da mi vise ne prebacuje da je do mog kompa!Da mi ortak stari komp,wireless kartu ubacim kod njega,dignem win i opet sve isto!Zovem provajdera po 10 put i vise mi se ne javlja!Da napomenem da imam staticnu IP adresu.Ljudi,pomozite mi,net nemam 5 dana ali na srecu tu je stari dobri dial-up .Sada je nedelja pa ovaj nazovi provajder ne radi,sta da radim sutra,odnosno sta da mu vise kazem???Ovo je bruka samo tako!!!Evo koristim dial-up i tog problema sa "virusima" nema,sve radi normalno,jos jedan dokaz da problem nije kod mene!