Ljudi,ovo nema nigde!

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
108
Evo u cemu je problem:koristim usluge lokalnog wireless provajdera i vec 5.dan imam isti problem,cim se veza ka netu aktivira nastaje haos.Onaj prozorcic dole (za vezu) non stop svetli,zone alarm mi u sat vremena blokira preko 1000 high-rated pokusaja upada,a podaci samo sibaju(dolaze i odlaze).Zbog svega toga je nemoguce koristiti internet vezu.Zato sada koristim dial-up :( Zovem prvi put provajdera i covek mi kaze da je problem kod mene,da imam verovatno neki virus.Ok,formatiram ja hard,podignem windows i cim sam instalirao drivere za wireless karticu i konektovao se javio se isti problem!!!Zovem ja ponovo mog provajdera i on mi i dalje tvrdi da je PROBLEM KOD MENE,ej bre,i kazi mi da podignem win7.OK2,podignem sedmicu i sta,nista,isti problem!!!Neko me bombarduje sa neta i to je to.pozovem provajdera 3.put i on i dalje tvrdi da je problem kod mene.Dobro,ja mu kazem da cu od drugara uzeti drugi komp i formatiracu mu njegov hard i instalirati suv windows sa driverma za wireless i nista drugo.Cisto da mu dokazem da mi vise ne prebacuje da je do mog kompa!Da mi ortak stari komp,wireless kartu ubacim kod njega,dignem win i opet sve isto!Zovem provajdera po 10 put i vise mi se ne javlja!Da napomenem da imam staticnu IP adresu.Ljudi,pomozite mi,net nemam 5 dana ali na srecu tu je stari dobri dial-up :).Sada je nedelja pa ovaj nazovi provajder ne radi,sta da radim sutra,odnosno sta da mu vise kazem???Ovo je bruka samo tako!!!Evo koristim dial-up i tog problema sa "virusima" nema,sve radi normalno,jos jedan dokaz da problem nije kod mene!
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Laicki predlog ali probaj da ubacis drugu wireless karticu u svoj racunar ;)
 
Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
64
Posto imas staticku ip adresu trazi drugu od provajdera (naje*i mu se keve),onda proveri da li je taj tvoj provajder koristi zasticenu wireles mrezu (a ko ne koristi opet mu se naje*i keve), ako si sto posto siguran da nije virus (kao sto si reko) nedji drugog provajdera a ovom sve po spisku izj*bi, zapreti tuzbom i raskini ugovor i trazi da se napise da nece da trazi nikaku odstetu od tebe ako imas ugovor potpisan duze.Nedozvoli da vrda kao sutra ovo ono sredicemo, nego pravac kod njega pa za gusu.
Ovo iz licnog iskustva.
Zelim ti mnogo srece.
 
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
108
A kako da proverim da li oni koriste zasticenu wireless mrezu?Ma je**acu mu kevu,nego sta!Ako ne zna da resi ovako, morace da mi otvori novi nalog sa mojom karticom(MAC brojem)!Jesam li mu ja kriv sto ne zna da resi problem?Nisam!Jesam li mu ja uredno platio za uslugu koju mi nudi u ugovoru?Jesam!
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
uzmi komp i odnesi mu tamo da se uvjeri konjina , i mjenjaj provajdera
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Stara fora za nove korisnike, sklopis ugovor radi net malo, zatim krenu nedace tog tipa. Placas a ne mozes da ga koristis. On zaradio a ti se nerviras. Najbolje ih prijavi inspekciji za varanje klijenata, raskini ugovor i uzmi novog provajdera.

Poznanica jedna moja je imala problem sa kradjom waerless signala, bila je uporna i na kraju se otkrilo da je njoj radnik koji radi kod njenog provajdera krao impulse i usporavao rad neta (manje mesto je u pitanju).
 
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
108
Pa da mi je on blizu,nego treba sada jos sebe da izlezem trosku za gorivo ili bus!

Dodato posle 21 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

:) Evo sada odjednom mi wireless proradio kako treba!Tako i preksinoc,ja se poradovao kada posle par sati isto sranje.Daj Boze da ovaj put potraje :).
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ti svakako izlazes sebe trosku dajes pare za nista. jos ako imas ogranicenje vidjeces troska ako bude kao sto ljubopitljiva napisa, kradja signala .
 
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
108
wacko2 Pa kako sada kradja signala???Da bi mi neko koristio signal mora imati moju MAC adresu.A nema je niko sem provajdera.Evo i dalje mi radi OK:)
 
Natrag
Top