Liverpool F.C. ~ The Reds

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
I da kupis Kanavara,Rafo tebe Riding kara, Rafo odlazi, Rafo odlazi!
I da dovedes Maicona izgubices od Boltona, Rafo odlazi, Rafo odlazi!
I da kupis Teveza,Everton ce da te zeza, Rafo odlazi, Rafo odlazi!
I da dodje Materaci izgubices na Meaci, Rafo odlazi, Rafo odlazi!
Pa cak ako kupis i Anrija ti gubis od Barnlija, Rafo odlazi, Rafo odlazi!


Vreme je da ameri i Rafa napuste klub! Dosta su unistili jednog velikana, vreme je da se renovira taj velikan!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
FA kup: Tužni Liverpul...

00018522.jpg


Posle Mančester junajteda, i drugi engleski velikan - Liverpul - završio je takmičenje u FA kupu! "Crveni" su večeras na "Enfildu", u ponovljenoj utakmici treće runde, posle produžetaka, poraženi od drugoligaša Redinga rezultatom 1:2!

Novu blamažu ekipa Rafa Beniteza ipak je mogla da izbegne vrlo lako, jer je do 92. minuta vodila autogolom Bertrana. Do trenutka izjednačenja, sasvim zasluženog, Reding je nadigrao premijerligaša, njegovi igrači propustili su nekoliko gol šansi, a nagrada za hrabar pristup stigla im je u bukvalno poslednjim momentima meča kada je Šejna Longa u kaznenom prostoru Liverpula neiskusno sapleo Jusi Benajun. Hladan kao špricer u izvođenju najstrože kazne bio je 20-godišnji Gulfi Sigurdson koji je, tako, meč uveo u produžetke.

Grogirani Liverpul, koji je igrao u gotovo najjačem sastavu, sa Džerardom, Toresom (obojica se povredila), Akvilanijem... gosti su nokautirali u uvodnim minutima prvog produžetka, a ponovo najzaslužniji za gol bili su Sigurdson i Long. Islanđanin je, u ovom slučaju bio asistent, a Long je podmetnuo glavu u petercu Liverpula i matirao Kavaljerija. Sigurdson i Long bili su apsolutni junaci pobede, jedna od najvećih u istoriji Redinga, a tragičar Liverpula bio je Benajun - definitivno! Pored toga što je skrivio penal u 93. minutu, Izraelac je pri vođstvu gostiju, u prvom produžetku, promašio "zicer" u situaciji "jedan na jedan" sa golmanom Redinga.

U narednu rundu takmičenja, pored Redinga, plasirao se večeras i Njukasl. "Svrake" je tamo odveo Peter Lovenkrands, trostruki strelac u pobedi nad Plimutom rezultatom 3:0.


Izvor:
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ovo što L'pool igra na sve liči a najmanje na fudbal.

Jeste da je Juventus očajan, ali ovo je dno dna.
 
Natrag
Top