Liverpool F.C. ~ The Reds

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Ma tim novinama ne sme da se veruje zato sto lazu cim zinu.Ponovo ova marca iz madrida sere kako ce real dovesti Pata iz Milana za 63m !Stvarno su smorili vise sa tim lazima!

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Benitez: Stiže Rodrigez

00018081.jpg
Trener Liverpula Rafael Benitez rekao je da je taj premijerligaš blizu potpisivanja ugovora sa napadačem Atletiko Madrida Maksijem Rodrigezom. Španski trener rekao je da su detalji ugovora sa argentinskim fudbalerom "manje-više dogovoreni", prenosi Beta.

Benitez je rekao i da je ostalo da se "Atletiko i Rodrigez dogovore oko odlaska". Liverpul je na sedmom mestu na tabeli Premijer lige i potreban mu je još jedan napadač zbog toga što se Fernando Tores još oporavlja od povrede.

Tores: Reina je najbolji golman na svetu

Golgeter Liverpula Fernando Tores smatra da je njegov kolega Pepe Reina u ovom trenutku najbolji golman na svetu.
2559_reina01-afp-andrew-yates_f.jpg
Tores veruje da je Reina nekim intervencijama u poslednjih dva, tri meseca ublažio deprimirajuće rezultate Liverpula.

"U Španiji svi znaju da je on odličan golman, ali za mene je najbolji. U Engleskoj sigurno. Mislim da je trenutno u vrhunskoj formi. Poslednju utakmicu protiv Aston vile smo dobili zahvaljujući njegovim odbranama. Moramo da budemo srećni što imamo Reinu na golu i da se nadamo da će još dugo braniti za Liverpul", rekao je Tores za zvanični sajt kluba.
Popularni El Ninjo je naglasio i da Reina svojim šalama i vedrim duhom nemerljivo doprinosi atmosferi u svlačionici.
"Uz Stivena Džerarda i Džejmija Karagera, mislim da je Reina najvažniji igrač našeg kolektiva. Stalno je raspoložen i to prenosi i na nas. Inače, dok smo igrali jedan protiv drugog u Španiji, redovno sam mu davao golove, pa se često šalimo na tu temu", otkrio je Tores.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Nema veze to sto ga Torres hvali, ali on je najbolji golman PL! Svako ko prati PL zna da je Reini prosla sezona bila treca sezona zaredom kako osvaja zlatnu rukavicu PL, a mozete i sami videti da ima dosta kvalitetnih golmana u PL, tako da sam dokazuje da je jedan on najboljih golmana. Reina da ima ispred sebe odbranu kao Celsi, Man Utd ili Man City jos manje bih primao golova i kao sto Torres rece mislim da je veoma bitno da ima neko da svoje raspolozenje prenosi na druge.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Dobro on brani dok ne prime prvi gol..npr. protiv Portsmuta dva katastrofalna primljena gola skoro iz mrtvog ugla...svakako Reina je odlican golman...

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ja mislim da se to zove dekoncentracija. Inače na početku je savršeno dobar i kao da izgubi volju da brani kada gube.:dntknw:

Natrag