Benitez: Stiže Rodrigez
Trener Liverpula Rafael Benitez rekao je da je taj premijerligaš blizu potpisivanja ugovora sa napadačem Atletiko Madrida Maksijem Rodrigezom. Španski trener rekao je da su detalji ugovora sa argentinskim fudbalerom "manje-više dogovoreni", prenosi Beta.
Benitez je rekao i da je ostalo da se "Atletiko i Rodrigez dogovore oko odlaska". Liverpul je na sedmom mestu na tabeli Premijer lige i potreban mu je još jedan napadač zbog toga što se Fernando Tores još oporavlja od povrede.
Tores: Reina je najbolji golman na svetu
Golgeter Liverpula Fernando Tores smatra da je njegov kolega Pepe Reina u ovom trenutku najbolji golman na svetu.
Tores veruje da je Reina nekim intervencijama u poslednjih dva, tri meseca ublažio deprimirajuće rezultate Liverpula.
"U Španiji svi znaju da je on odličan golman, ali za mene je najbolji. U Engleskoj sigurno. Mislim da je trenutno u vrhunskoj formi. Poslednju utakmicu protiv Aston vile smo dobili zahvaljujući njegovim odbranama. Moramo da budemo srećni što imamo Reinu na golu i da se nadamo da će još dugo braniti za Liverpul", rekao je Tores za zvanični sajt kluba.
Popularni El Ninjo je naglasio i da Reina svojim šalama i vedrim duhom nemerljivo doprinosi atmosferi u svlačionici.
"Uz Stivena Džerarda i Džejmija Karagera, mislim da je Reina najvažniji igrač našeg kolektiva. Stalno je raspoložen i to prenosi i na nas. Inače, dok smo igrali jedan protiv drugog u Španiji, redovno sam mu davao golove, pa se često šalimo na tu temu", otkrio je Tores.