Liverpool F.C. ~ The Reds

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Broka... Kada sam video poceo da se krstim i levom i desnom rukom... SRAMOTA :/

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Ovaj Ager prvi ne igra dobro i onda sere da klubu ne trebaju pojacanja...pa da li je on normalan?!?!?!?!

Pa Ager igra duplo bolje od Skrtela! Meni on ne igra uopste lose. Mislim da im trebaju samo igrac u odbrani i u napadu. Za odbranu mislim da bih bio dobar Subotic, a za napad Trezege. I onako nemaju puno para za pojacanja, a ova dvoica mislim da ne vrede puno.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Cuj Subotic ne vrijedi??? Ma kako ne vrijedi a za Trezege on je mator vise gotovo je s njim

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Bizarne krađe - Glen Džonson pokušao da "pozajmi" dasku sa WC šolje

glen-johnson-1509334020091222064123.jpg

Desni bek Liverpula poslednjih dana je u centru pažnje zbog nefudbalskih dešavanja. U pitanju tuča, ali su se mediji vratili na 2007. kada je probao da ukrade dasku sa WC šolje.
Tamnoputi engleski reprezentativac je, navodno, u 4 sata ujutro u nedelju napao dvadesetogodišnjeg studenta Rašeda Al-Muhtadi (20) ispred jednog noćnog kluba u Londonu. Ovaj student tvrdi da ga je Džonson nekoliko puta udario, kao i da je pljunuo njegovog prijatelja.

Dodao je i da su na njemu vidljivi tragovi povreda i ceo slučaj je prijavio policiji. Džonson će, pošto policija pregledao video-snimak, pozvati Džonsona u stanicu na saslušanje.

Ovo nije prvi sukob Džonsona sa zakonom, bio je umešan u jednu od najbizarnijih krađa, kada je pre dve godine pokušao da skine dasku sa WC šolje u jednom noćnom klubu u Portsmutu. Daska je vredela 80 funti.

On je ove sezone odigrao 18 utakmica za Liverpul, postigao je 2 gola i imao je dve asistencije. Pre Liverpula, u koji je došao letos iz Portsmuta, igrao je i za Vest Hem i Čelsi.
Hahahahahahaha..kakva debilcina...hahahahaahaha:)

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Cuj Subotic ne vrijedi??? Ma kako ne vrijedi a za Trezege on je mator vise gotovo je s njim

Aj mi ti reci tvoju realnu cenu za Subotica? Nemam ja nista protiv toga da on vredi puno, ali moja realna cena je 15 do 19 miliona, 20 maximalno. To meni nije bas velika cena za igraca. :D

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Subotić još treba da se usavršava dabi završio u nekom timu kao što su Juventus, Inter, Milan, Liverpul, Čelzi....

Natrag