Liverpool F.C. ~ The Reds

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51

Prodali klubove u Americi zbog Liverpula

00016390.jpg
Suvlasnici Liverpula Džordž Žilet i Tom Hiks, spemni su da veliki deo prijavljenog profita, koji iznosi oko 330 miliona dolara, zarađenih u Americi, daju menadžeru Rafi Benitezu na "korišćenje".

Naime, obojica biznismena prodali su svoje klubove, Žilet NHL tim Kanadijensa iz Montreala, dok je Hiks prodao većinski paket bejzbol ekipe Teksas Rendžersa. Žilet je inkasirao 180, a Hiks 150 miliona.

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Hiks i Džilet oterani sa Enfilda

00016338.jpg
Gazde Liverpula, Tom Hiks i Džordž Džilet, u nedelju nisu prisustvovali derbiju protiv Arsenala jer im to nisu dozvolili navijači „crvenih". Naime, stotine navijača Liverpula, nekoliko sati pre meča, blokirale su ulice oko stadiona protestujući upravo protiv politike aktuelne vlasti u klubu. Videvši prizor na ulicama, Hiks i Džilet, i još nekolicina njihovih saradnika, brzo je odustala od dolaska na stadion, a meč su posmatrali sa bezbedne udaljenosti, verovatno iz svojih kuća.

Najagilnija grupacija Liverpulovih navijača okupljeni pod imenom "Spirit of Shankly Supporters", putem svog sajta saopštili su da su uspeli u nameri da Amerikancima ne dozvole prolaz na stadion blokiravši prilaze ka četiri ulaza ispred kojih su istakli parole "Ovde niste dobrodošli". Njih je, kako su kazali, policija obavestila da su se Hiks i Džilet predomislili kada su ugledali masu koja protestuje ispred stadiona.

Navijači su proglasili pobedu onog trenutka kada su na "Enfildu" ugledali praznu ložu u kojoj po običaju sede klupski rukovodioci.

- Nastavićemo i dalje da protestujemo protiv Hiksa i Džileta, kojima smo poslali jasnu poruku da ćemo ih i ubuduće sprečavati da dođu na "Enfild", dok god ne odustanu od rukovođenja Liverpulom - kaže se, između ostalog, u saopštenju grupe.

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Hvala Bogu, konacno dobre vesti! Dosta su ovi ameri unistili Liverpul! Da je i kod nas u ligi ovako pa kad neko unistava klub zabraniti mu ulaz na stadion, pa bi videli kako bi bio dobar fudbal. Nadam se da stizu bolji dani za Liverpul!

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Liverpool bi mnogo dobio kad bi ova dva Amera prodala klub(sto ce se uskoro i desiti)A verovatno ima dosta bogatih kupaca koji zele da ga kupe, i koji zele da uloze veliki novac u pojacanja!Bilo bi dobro da klub zadrzi Rafu Beniteza jer je on jedan od najboljih trenera na svetu ,i uz 2-3 kvalitetna pojacanja liverpool ce sigurno konkurisati sledece sezone za sve moguce titule!:acute:yes3

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Bas tako. Sad meni nije bas najjasnije jel ovih 330 miliona oni daju Rafi za kupovinu igraca?

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Tores ostaje

00016419.jpg
Napadač Liverpula, Fernando Tores ne razmišlja o napuštanju kluba sa "Enfilda". Uprkos eliminaciji iz Lige šampiona i ne baš dobrim rezultatima u Premijer Ligi, Španac ne želi da ide.

- U ovom trenutku ne mogu da zamislim da igram u nekom drugom klubu. Nadam se da ću ostati ovde i pomoći ekipi da napreduje na tabeli u ligi. Nadam se da će ostati i trener Rafael Benitez. Mislim da ga neće smeniti, posebno što smo na polovini sezone. Ima još četiri godine ugovora i sigurno neće otići na "mala vrata". Ako bude odlazio, to će sigurno biti u trenucima kada ćemo biti najbolji. I ja imam još četiri godine ugovora. Moja je budućnost ovde, nevezana za Beniteza, ali se nadam da ćemo obojica odraditi obaveze do kraja ugovora - zaključio je El Ninjo.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Mislim da je Tores dobro odlucio...tu mu je najbolje....

Natrag