Član
- Učlanjen(a)
- 15.08.2013
- Poruka
- 103
Иначе за оне који воле разне ефекте али и стабилан систем препоручујем Кубунту 13.04 све ради како треба, нема Амазон досаде, систем је стабилан, бар код мене се тако показао а ја бар волим да га оптеретим свакојаким глупостима. Користим га на лаптопу иначе је у питању надоградња са 12.10...
На стоном рачунару користим Убунту 13.04 и нисам претерано зодовољан некако уме да се по мало заглупи и укочи на тренутак...
Мада и то може да буде до мене....
додато 17.08.''13.
Одрадио реинсталацију Убунту 13.04 на стоном рачунару и потврдио да су претходно уочени багови настали због неких претходних брзања при додавању разних пакета који баш и нису неопходни
Сада Убунту 13.04 ради без грешке управо онако како се и очекује - наравно не користим Јунит већ Гноме радно окружење...
На стоном рачунару користим Убунту 13.04 и нисам претерано зодовољан некако уме да се по мало заглупи и укочи на тренутак...
Мада и то може да буде до мене....
додато 17.08.''13.
Одрадио реинсталацију Убунту 13.04 на стоном рачунару и потврдио да су претходно уочени багови настали због неких претходних брзања при додавању разних пакета који баш и нису неопходни
Сада Убунту 13.04 ради без грешке управо онако како се и очекује - наравно не користим Јунит већ Гноме радно окружење...
Poslednja izmena: