Šta je novo?
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.874

Letnji Konkurs


Nakon dva meseca pauze eto opet nas, vas a boga mi i konkursa :)
Leto (za koje kažu da je stiglo ali još nije izašlo u javnost ) nas i nije baš obradovalo. Plažu je zamenio kauc, letnje bašte sobe sa upaljenjim grejalicama a umesto hladnog piva mi pijemo vrele čajeve.
I dok ste se smrzavali po kućama, veliki deo vas je našao način da ublaži depresiju i dosadu ili što bi reki da " ubije vreme ", provodeći isto na internetu. I tako, surfujući,
naleteli ste na jedan forum koji vas je dočekao sa osmehom i rešili ste da postanete njegov član. Među bogatim izborom, našli ste svoj kutak i ljude sa kojima možete da podelite
iskustvo ili da naučite nešto novo. Iz dana u dan razmišljate šta bi moglo novo da se doda ili pak nešto izmeni, kako bi hteli da učinite nesto više ali ne znate kako.
Za vas i vama sličnim, SF ponovo otvara konkurs za urednike i uplodere koji ce biti otvoren do 7.7.2010.
Sve informacije o konkursu se nalaze ispod a ukoliko imate dodatnih pitanja, postavljajte ih isključivo ovde na forumu jer će samo tu biti odgovoreno na njih.

Da bi otisli na aplikaciju kliknite na dugme " Staff Aplikacija" koje se nalazi u gornjem desnom delu ekrana ili klinite OVDEBitno:
Onog momenta kada ppopunite aplikaciju vas rad ce biti pracen sledece 2 nedelje. Nakon tog vremena, ako ste ispunili uslove i bili aktivni na forumu postacete deo staff tima. Ukoliko nemate nameru da budete aktivni nemojte popunjavati istu i time cete ustedeti vreme Vama i nama.
UrednikZ.png


Posao urednika je da uredjuje forum za koji je zaduzen a u to spada ubacivanje novih tema, komunikacija sa korisnicima, prepravljanje lose postavljenih ili brisanje nepozeljnih postova,.....

Potrebni uslovi za Urednika:  • Da ima 18+ godina
  • Da mu je srodna tema koju ce uredjivati
  • Da forumu posveti minimum 1h svog slobodnog vremena dnevno
UploaderZ.png


Uploderi su zaduzeni za download deo. Njihova duznost je da svakodnevno pune taj deo foruma, ispunjavaju zahteve korisnika,....


Potrebni uslovi za Uploadera:  • Da dnevno ubacuje minimum 20 postova/tema sa download linkovima ( nije obavezno svaki dan 20 vec da to bude dnevni prosek )
  • Da forumu posveti minimum 1h svog slobodnog vremena dnevno


Da bi otisli na aplikaciju kliknite na dugme " Staff Aplikacija" koje se nalazi u gornjem desnom delu ekrana ili klinite OVDE

Sve najbolje zeli Vam SerbianForum.org Tim
 
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
0
Zahvaljujem na dopisu.Ipak sam ja malo postariji gospodin (62) i ne mogu si priuštiti radove za koje ste vi mladi spremni i koje znate raditi.
Još jednom hvala i puno uspjeha odličnom forumu
 
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
1
forum je odličan ali ja ne znam baš to raditi,eto i ja kao gostpodin imam malo više godina,56..to je za mladje ali hvala svakako i pozdrav svim ljudima dobre volje i naravno vama :)
 
Član
Učlanjen(a)
17.08.2009
Poruka
44
Ko kaže da ne možeš da budeš moderator? :) Ne vidim da negde piše do koliko godina se članovi mogu prijavljivati ;)
 
Član
Učlanjen(a)
22.01.2010
Poruka
1
Hvala lepo.Svaki dan sat vremena-bojim se da ne mogu to.Forum je odličan,pronašao sam neke stvari koje drugde nisam uspeo.Puno uspeha u daljem radu-samo gas!
 
Učlanjen(a)
11.06.2010
Poruka
1
Hvala puno na dopisu! Ovo lose vreme nikom dobro nije donelo ali nadamo se da ce od sutra sve biti bolje!:yea:
 
Član
Učlanjen(a)
07.08.2009
Poruka
350
Hvala na pozivu, ne bas aktivnom clanu, mozda neki drugi put he,he!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top