Lenovo laptop IdeaPad 100-15 80MJ00K7YA Savet za kupovinu

Član
Učlanjen(a)
04.12.2012
Poruka
130
Testiracu kad budem provalio kako se beslpatno skida :D.

Hvala na savetima, mnogo znaci.

Imas neku igru kao predlog?

Probao sam The Davinci Code, ali to nije zahtevna igra.

Jel dok igram da proveravam isto temperaturu?

Edit:

Probao sam ovu:

Kod:
https://www.videezy.com/backgrounds/5042-beautiful-slide-4k-motion-background-loop
Preko BSPlayera, ako si tako mislio i nema seckanja ali imam utisak da nije bas fluidno...
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ja sam skidao desnim klikom na video i skinem, zavisi i od browsera, a i od sajta. Sto se tice Davincija, igrao sam point and click verziju(postoji i avantura koja nije nesto) koja istina nije uopste zahtevna, ali je umetnicki odradjena, stvatno ostvarenje renesanse da ga tako nazovemo. Nekome leze upravo takve igre, pa i nema bas potrebu za zahtevnim racunarom. Dok ovi malo mladji nesumjlivo cepaju akcije iz prvog lica, strategije sa mnogo jedinica i multipleyer.

...ma jok dok igras proveravaj da igra ne koci, jer ako koci onda je verovatno i neces igrati, to sam naveo samo kao primer, jel desava se da ti u goste dodje neki klinac i ti mu das da igra komp da ti ne bi razbijao po kuci.
Nevolja u svemu ovome je sto moze da ti razbije komp od glave ako ovaj bude kocio, sad nebitno da li tebi ili nasem prijatelju profesoru, nego kazem da budete spremni na sve :D
Zahtevne igre se ustvari nalaze relativno lako i samo citas ispod opisa igre koju masinu zahtevaju, te probas. Moze da ih skidas sa naseg sajta u sekciji Video igre, a moze i alternativno iz prve ruke ili kako se snadjes, ima dosta i za djabe, prezasiceno trziste do te mere da kad sve snimis na hard i ne igra ti se vise.
Kod:
http://igg-games.com
https://www.skidrowreloaded.com
http://serbianforum.org/forums/video-igre.57/

Sad ja ne znam da li ti uopste volis da igras ovo ili si filmski tip, posto je trziste serijama i filmova takodje do guse prezasiceno, da ne moz da mrdnes, tako da covek i zaboravi zasto je kupio komp.
Bazlik_Dizajn.jpg
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top