Свака анализа указује на огромну количину неморала.
У свим сферама друштва код нас и у свету.
Научна, религијска, филозофска ......
Медицина убија "морално" и доктори немају осећај одговорности??? Зашто, убедили су их да знају, а незнају основне природне законитости. Сада измишљају и некакве протоколе. Ја сам радио протоколе за комуникацију и увек и ту има грешака иако је урађена математичка анализа. Замислите сада колико ће да буде "безгрешних" смрти, када се сваки човек подведе под "стандард" неких незналица. Свако биће је јединствено за себе!!! у читавом Универзуму. Неморални политичари, лекари, правници, "стручњаци", банкари и сви су "поштени" јер пљачкју, убијају, и владају, по протоколима, које су сами створили. Корумирано и пукло као МС виндовс (прозори).....
Moralnost-psihička funkcija čoveka i psihologija morala - Maturski Radovi Forum
Forensic Medicine In Serbia
Poremećaj moralnosti [Arhiva] - Forum Krstarice
Moral bankara, banaka i novca (1.dio) - pollitika: Neovisni, ali ne i neutralni
The Definition of Morality (Stanford Encyclopedia of Philosophy)
У свим сферама друштва код нас и у свету.
Научна, религијска, филозофска ......
Медицина убија "морално" и доктори немају осећај одговорности??? Зашто, убедили су их да знају, а незнају основне природне законитости. Сада измишљају и некакве протоколе. Ја сам радио протоколе за комуникацију и увек и ту има грешака иако је урађена математичка анализа. Замислите сада колико ће да буде "безгрешних" смрти, када се сваки човек подведе под "стандард" неких незналица. Свако биће је јединствено за себе!!! у читавом Универзуму. Неморални политичари, лекари, правници, "стручњаци", банкари и сви су "поштени" јер пљачкју, убијају, и владају, по протоколима, које су сами створили. Корумирано и пукло као МС виндовс (прозори).....
Moralnost-psihička funkcija čoveka i psihologija morala - Maturski Radovi Forum
Forensic Medicine In Serbia
Poremećaj moralnosti [Arhiva] - Forum Krstarice
Moral bankara, banaka i novca (1.dio) - pollitika: Neovisni, ali ne i neutralni
The Definition of Morality (Stanford Encyclopedia of Philosophy)