Lekarska sujeta

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Свака анализа указује на огромну количину неморала.
У свим сферама друштва код нас и у свету.
Научна, религијска, филозофска ......
Медицина убија "морално" и доктори немају осећај одговорности??? Зашто, убедили су их да знају, а незнају основне природне законитости. Сада измишљају и некакве протоколе. Ја сам радио протоколе за комуникацију и увек и ту има грешака иако је урађена математичка анализа. Замислите сада колико ће да буде "безгрешних" смрти, када се сваки човек подведе под "стандард" неких незналица. Свако биће је јединствено за себе!!! у читавом Универзуму. Неморални политичари, лекари, правници, "стручњаци", банкари и сви су "поштени" јер пљачкју, убијају, и владају, по протоколима, које су сами створили. Корумирано и пукло као МС виндовс (прозори).....

Moralnost-psihička funkcija čoveka i psihologija morala - Maturski Radovi Forum
Forensic Medicine In Serbia
Poremećaj moralnosti [Arhiva] - Forum Krstarice
Moral bankara, banaka i novca (1.dio) - pollitika: Neovisni, ali ne i neutralni
The Definition of Morality (Stanford Encyclopedia of Philosophy)

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Добићемо статус кандидата већ пропале Европе. Сада стручњаци траже рупе у систему да направе нови виртуални новац или да неког уцене или преваре, како би се одржала накарадна, неморална творевина, која није заснована на човеку и народу него на банкарству и пљачки и убијању народа. Све ће се ово срушити 100%. Бавимо се само бингом и бинго + игрицама, коцкањем, клађењем и варањем. То је наша будућност и перспектива. Гледамо на ТВ спортове, мозгове нам испирају незналице и причају нам бајке....
Ima li Evropska Unija budućnost | Svet | Novosti.rs

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
[h=1]Dveri Srpske - Konferencija za medije povodom izlaska Dveri na izbore (Bosko Obradovic) :thinking::thinking::thinking:[/h]http://www.youtube.com/watch?v=V2k1AwYzgrc

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Интелигентна, паметна, дивна Госпођа
[h=1]prof. dr Jasmina Vujic[/h]http://www.youtube.com/watch?v=IO8GJZrSDZw&feature=related

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
До када да трпим контролу ума трулог западног либерализма!!!

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Лепо ми је рекао мој дивни, покојни отац Милош, када смо се зањи пут видели у Америци. Ја му кажем : "Ћале, боримо се у Србији за демократију", А ОН СЕ ОСМЕХНЕ И КАЖЕ МИ " Рале, сине, видећеш ти шта је демократија" Стари експерт и мајстор солар, уметник, је био 100% у праву. Бог да им душу прости!!! Данас је тачно 2 године од смрти мојег Анђела!!!

Natrag