Lekarska sujeta

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Хакујте ме, пошаљите ми вирус, да знате то би и урадили????
У јадној нашој Србији су повлашћене незналице и убице!!! Убијају наше најмилије и кобајаги "НИСУ КРИВИ"

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
У праву су наши Срби са Косова, да одемо сви у Русију и победимо ово срање од света. Изгледа да смо ми најбољи људи у Универзуму. Планета Земља је дивна и богата 90% земљине кугле је пустош, похлепне будале убијају због интереса, пара и злата.
Да се вратимо поново под Карпате, да живимо слободно, а не ропски!!! Причају ми о некаквој Еврпи, па они су болесни!!! Био сам тамо, био у Америции и Канада и знам шта је истина. Америчка истина је тужна. Живе у шупама и тврде да су то куће, то код нас праве деца за ручни рад. Смешно и страшно.... Код моје сестре траже комад хлеба да преживе. Јадан сиромашни народ. Код моје покојне мајке и оца радили Пољаци, за сендвич (они га зову канапке) Руски стручњаци долазили у Америку да направе каријеру и разочарани. Тамо ништа незнају само воле лову...... Причају само о долару. America tekes care about everything, America takes care about everybody.... 100% лаж.
РТС :: Сјај Бољшог театра

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
САДА МИ ЈЕ 100% ЈАСНО ЗАШТО ЛЕКАРИ У СРБИЈИ "БЕЗГРЕШНО" УБИЈАЈУ ПАЦИЈЕНТЕ.
У СРБИЈИ СВАКА БУДАЛА И НЕЗНАЛИЦА ИМА ДИПЛОМУ МЕДИЦИНСКОГ ФАКУЛТЕТА И ЛИЦЕНЦУ.
smile3

Učlanjen(a)
16.12.2009
Poruka
879
Када погледам Гогину слику увек кажем: "Љубави, јебаше нам кеву дебили"
Баве се људским животима, а незнају основне ствари.

Natrag