Poenta teme- one manje eksponirane strane ljubavi i 'ljubavi'...
Iskreno, neiskrenost me najviše pogađa, nevezano, da li je u braku, vezi, u stvari bilo kakvom interpersonalnom odnosu. Priznajem da ne lažem- ne zbog nekih granitnogromadnih moralnih načela i principa, nego zato što tako nešto jednostavno ne znam uraditi- redovno sam bivao provaljen...
Savatati nekog, tebi dragog 'na kamari', daleko je od prijatnog doživljaja, koji nisam imao 'sreću' doživeti, tako da od mene na to pitanje
nema odgovora.
Da li gajim 'svoje' dete- neko iskustvo mi govori da je ipak nebitno ko je bio 'donor', koliko je bitna stvar da jednog dana budeš ponosni roditelj poštenog, uspešnog i daj Bože srećnog ljudskog bića... A deca se prave glavom, a ne onim što ima svaka budala- i to je proces, dobrano nakon dobijanja krštenice novorođenčeta...
Ajd nek se neko još nadovezuje, ponestaje mi spina!
Svaka cast za takvo razmisljanje,postujem i slazem se,rijetko da ce neki muskarac zeni oprostiti prevaru,cisto sumnjam da bi i ja mogla njemu,jer bi uvijek postojao crv sumnje,i kad je vani i kad je s zenskim drustvom,pogotovo kad je s tom osobom s kojom je uhvacen ili postoje dokazi da je bio s njom.Retko se desi da osoba bude uhvacena na delu ali,desi se,i sad zavisi od osoba da li mogu nastaviti zajednicki zivot.
Kao prvo drugim ocima bi gledali partnera,bilo gde da ide prvo sto bi nam padalo na pamet,da li ce se naci s njim,njom?
Drugo,koliko vec,mada nam je rekla ili rekao,ali koliko me vec pravi budalom,?
Ili zavisimo finansijski od nje ili njega pa moras trpiti i povremene izlete,samo da kakvu bolest ne donese?
Ili volimo ga,ju,toliko pa ako je sretna tako u redu,jer eto mi je nemozemo usreciti toliko kao on,ona,
Sve su ovo neka razmisljanja mogucih situacija ali iskreno kad ne ide ne ide i to je to.E sad da ne skrecem s teme reagovanje:
Ne znam ali verovatno bi puno vremena imala za razmisljanje u nekom od drzavnih smestaja......