Kupovina preko interneta?

Da li ste kupovali preko interneta?

• Često kupujem preko interneta...

Votes: 5 14,3%
  • Jesam, nekoliko puta...

Votes: 9 25,7%
  • Da, jednom...

Votes: 4 11,4%
  • Ne, ali planiram...

Votes: 10 28,6%
  • Ne, niti sam zainteresovan...

Votes: 7 20,0%

• Total voters
    35
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Posto vecinu vremena provodim ispred kompjutra to mi je postao jedan od osnovnih nacina kupovine raznih spravica.Najcesce koristim domaci sajt
Kod:
tehnomanija.rs
,jedini je problem sto morate cekati najmanje 3-4 radna dana za isporuku.Odlicno je ako zelis nekom kupiti poklon za rodjendan kada si hiljadama kilometara daleko od njega,samo u napomeni napisete u koji dan zelite da bude isporucen na odredjenu adresi i mozete iznenaditi nekoga.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
Ja sam kupio preko interneta vrecu za box i bandazerke,i mogu da kazem da su extra . :)

Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
2
kupovina na internetu

Ja uvek koristim besplatne usluge Viaddress.com-a kad kupujem iz Amerike, jer oni mi dodele besplatnu Američku virtuelnu adresu , tako da mogu kupovati iz bilo koje Američke onlie prodavnice cak i na Ebay-u, a oni miposle proslede paket na moju adresu.

Možete se besplatno registrovati na njihove usluge na VIAddress : The Global Leader in Package Forwarding u, I dobićete mail u kojem je vaša virtuelna Američka adresa. A najbolje od svega je to što oni mogu da izvrše kupovinu u Vaše ime I to besplatno, ako vašu karticu ne prihvata dotična prodavnica. Stverno je korisno, proverite na viaddress-u.

Natrag