Kupovina preko interneta?

Da li ste kupovali preko interneta?

• Često kupujem preko interneta...

Votes: 5 14,3%
  • Jesam, nekoliko puta...

Votes: 9 25,7%
  • Da, jednom...

Votes: 4 11,4%
  • Ne, ali planiram...

Votes: 10 28,6%
  • Ne, niti sam zainteresovan...

Votes: 7 20,0%

• Total voters
    35
Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
Ne,jer ne želim da moje lenjo dupe još više ulenjimsmile3.

Član
Učlanjen(a)
04.11.2009
Poruka
33
Ja uvek koristim besplatne usluge Viaddress.com-a kad kupujem iz Amerike, jer oni mi dodele besplatnu Američku virtuelnu adresu , tako da mogu kupovati iz bilo koje Američke onlie prodavnice cak i na Ebay-u, a oni miposle proslede paket na moju adresu.

Možete se besplatno registrovati na njihove usluge na VIAddress : The Global Leader in Package Forwarding u, I dobićete mail u kojem je vaša virtuelna Američka adresa. A najbolje od svega je to što oni mogu da izvrše kupovinu u Vaše ime I to besplatno, ako vašu karticu ne prihvata dotična prodavnica. Stverno je korisno, proverite na viaddress-u.

JA sam se uclanio u taj sajt , ali nista nisam kopovao , i nemam nameru da kupujem , da li mogu da izbrisem ili barem da promenim informacije ?

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Onako ponekad kupim nešto kad stvarno nemogu nigdje da ga nađem u gradu.

Član
Učlanjen(a)
11.07.2010
Poruka
37
Da i ne. Internet svakako pruza sirok spektar proizvoda i bla bla,ali nije sve 100% kako treba. Za knjige,neelektronske proizvode ok,ali za ostalo ne hvala.

Član
Učlanjen(a)
14.06.2009
Poruka
6
Kupujem preko Limunda, a ako bih se odlucila za kupovinu iz inostranstva verovatno bi bio VIAddress Malopre sam gledala njihov sajt, jeftiniji su od ostalih, posreduju u kupovini ako prodavac ne prihvata nase kartice i cini mi se da je brza isporuka.

Član
Učlanjen(a)
09.01.2010
Poruka
10
Da jesam kupovao preko neta i sve je to ok,e sad postoi jedan mali problem,da li je neko kupovao nesto preko Ebay,ja sm pokusao i nisam uspeo.Prica krece ovako kupio sam Shevrolet Camara iz 1975g i naravno fale mi neki delovi,ja lepo odem u banku,otvorim inernet tekuci racun i dobijem internet karticu,uplatim jednu sumu novca.Na netu ukucam Ebay,napravim profil,i pocnem ubacivati svarcice u korpu.kada sam zavrsijo sa kupovinom.u korpu potvdjujem kupovini,kada sam upisivao adrsu,grad drzavu Srbiju.,Srbija slova su pocrvenela,i na engleskom je pisalo nemoguce.Poludeo sam.Da li je jos neko pokusavao

Član
Učlanjen(a)
09.01.2010
Poruka
10
Naravo odustao sam,i sada pokusavam preko prijatelja u Americi da mi kupi potrbne delove i posalje kontenerom,videcemo sta ce biti.

Natrag