Član
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poruka
4
poz kolege zecari

postovane kolege zecari, imam jedno pitaje ? moze li neko da mi kaze de bih mogaoda nabavim zecicu mladu oko 3 meseca cistu ovnoliku tek sam poceo sa zecevima imam muzijak cistog od strica ali necu da parim rodjake?? zec je cist ovnolik majka crna a otac zuti! slike od zekana cu da postavim uskoro. imam zecicu koja se jednom parila a posle toga sam pustao ne mog zeca nego od strica i nije se kotila pa mi nije jasno sta se desava?? dali moze neko da mi da odgovor... unapred hvala..
 
Član
Učlanjen(a)
13.12.2009
Poruka
53
Pozrav kolega:).Sto se tice nabavke zeca sada su u toku izlozbe,pa se raspitaj imali neka u tvojoj blizini.Ne znam da li si nekada bio na izlozbi sitnih zivotinja, pravo je zadovoljstvo na jednom mestu videti stotine razicitih vrsta zivotinjica.A sto se tice zecice mislim da nije nista strasno pusti je jos neki put jer se to desava.Ali ako ne ostane skotna duze vreme onda zna se sta joj sledi.
 
Član
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poruka
4
pa verovatno ce joj to i biti!! dacu joj jos jednu sansu zekan je ekstra 7 novebra je primila zeca 3 puta a sutra dan 4 mislim da treba da je skotna. da je to i vise nego sto treba.. nov sam na forumu pa me interesuje pre sam imao zeceve ali sad sasam za ozbiljno svatio i volim snjima da radim..samo toliko od mene.. :D
 
Član
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poruka
4
dali neko zna gde ima neki sajam sitni zivotinja, da odem da kupim jednu zenku ovnoliku.. koliko bi to novaca moglo da bude... :)
 
Član
Učlanjen(a)
26.08.2010
Poruka
0
Ged ima da se skine knjiga sa neta vezano za zečeve hvala unapred,
 
Natrag
Top