Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Што се тиче облака, окрени се руској понуди: https://360.yandex.ru/premium-plans/?from=diskDesktop_regularspring261tbfullscreendisk&uid=991958061Želja mi je riješiti se servisa za pohranu podataka. Ako koristim besplatnu opciju ograničen sam do 2,5,10 gb ovisno o servisu.
Ima jedan servis 1TB platim 400 eura i imam doživotnu pohranu. To mi je isto opcija, ali bi htio uštediti tih 400 eura, a i malo sam skeptičan.
FTP na Routeru? Znam za onaj FTP od mozzile, ali kako staviti na Router e to ne znam.FTP je najbolja opcija za tebe. Ako zelis Windows.
I da ne zaboravim, ja recimo imam FTP na svom Router-u, samo prikljucim external HD u njegov USB, konfiguracije malo i mogu da dam pristup kome hocu, po IP adresi, po username/password.
Што се тиче облака, окрени се руској понуди: https://360.yandex.ru/premium-plans/?from=diskDesktop_regularspring261tbfullscreendisk&uid=991958061
Тренутно је евро непуних 90 рубаља, чисто да имаш оријентир.
Ја користим руски облак од 2013 године и имам само ртечи похвале!
Треба то гледати и из другог угла. Руски Јандекс је дословце почистио западне конкуренте у многим областима. Тако је и облачно систем, из подршку њихове вештачке интелигенције, Алиса, то подигао на знатно виши ниво. Исто су, још пре 10 година, урадили са навигацији. Прво су, с колико знам, још увек једини који имају имплементирали вештачку интелигенцију у навигацији. Иста им је филозофија,омогућити што једноставнији доступ. Довољно је рећи Алиси шта да уради и то је то.pogledao malo cijene
yandex vs pCloud
yandex, 2TB, 50 eura godisnje
pCloud, 2TB, 100 eura godisnje, ali pCloud ima opciju za 2TB, 400 eura platiš jednom u životu.
MOzda bi mi se ova opcija za cijeli život isplatila. Prosjecni zivotni vijek nekih 76 godina, znaci imam još 10-tak godina. 400/10=40 eura godisnje.
Dakle, ako uzimam oblak, onda je to pCloud opcija za cijeli život. Godišnje bi se yandex više isplatio. Duplo je jeftiniji.
a kada bi ja htio pristupiti hdd izvan svoga doma, kako bi onda bila situacija?