Da, a pre toga su dvojica svedoka, obučenih u japi odela proučavali Bibliju (koje tada nije bilo) sa kandidatiom za krštenje, pa onda je taj kandidat morao da i sam svedoči od kuće do kuće, vodi evidenciju o tome koliko je zakazanih studiranja Biblije (koje tada nije bilo) imao, da bi tek onda na konferenciji u Dvorani (Sinagogi) bio potapan u ime, kako si ti naveo Oca, sina, i duha svetoga?
Pisanjem malim slovom druga dva ipostasa Trojstva, pokazao si kakav je stav Raselovog kulta.
Iako možda nije meni upućeno, Radije biram Crkvu, i njene popove koji imaju apostolsko nasleđe, nego sluge američkih blefera i mlatarača Biblijom.
Nadam se da je sada jasnije. Ujedno, sve i da mi život od toga zavisi ne bih sledio ni jednog od čeda Milera.
Napisao si zapisane u Bibliji, a ko ti garantuje da je Biblija od Boga? Ko ti uopšte garantuje da je onaj koga zoveš) pogrešno) Jehova uopšte Bog? Miler, Ellen Ehite, Rasel? Rodbina ili prijatelji? Muhamed čije sledbenike uzalud tražiš na ovom forumu?
Ili ti to garantuje ona po čijim sveštenicima "pljuješ", nazivaš je ovakvom i onakvom. Kada već sledite tu Bibliju, i zakone Mojsijeve, što se ne obrežete? Što ne slavite mlađake? Pesah? Od cele Tore uzeli ste samo šta se vama sledbenicima anglosaksonskog uma sviđa, ostalo izmiksovali i još bi da neo jjudazujete. Pa kad vam je judaizovanje toliko drago, što vi i ostali "Bible observers" puni znanja ne odete da Jevrejima kažete da im se Bog zove Jehova, najbolje u sred Jerusalema da odete i dreknete Shemu: Shema o Israel, Jehova eloheinu, Jehova ekad. pa da vidmo kako bi ste se proveli....