Ma kakvi fetusi...Mire je lepo objasnio na jednoj temi da u Pfajzeru nema ništa od fetusa. Prazne priče
Nema fetusa u krajnjem produktu Fajzerove vakcine. Ali za testiranje vakcine su ipak koristili celije fetusa!
E sad sa moralnog stanovista, neko moze prosuditi da ako u krajnjem produktu nema tih stanica, i u procesu proizvodnje ih nema, onda je to moralno prihvatljivo..
Neka svako postupa po savesti..
Vec sam rekao da je to nova tehnologija bazirana na MESSENGER RNA, pa neka svako procita sta to znaci.
Ta tehnologija je osmisljena izmedju 2010. do 2015. od strane firme koju je kasnije kupio Fajzer. Medjutim oni su radili na lecenju raka i promeni DNK.
MESSENGER RNA (RNK) je dakle osmisljena kao induvidualna terapija u lecenju raka, gde se pacijentu uzima NJEGOVA RNK, zatim se menja i vraca u organizam. Potom ta RNK salje instrukcije DNK koja je zaduzena za opravku celija. Tako izmenjena RNK menja DNK, a to radi jer se zbog greske u DNK zapravo i stvaraju celije raka.
Ova metoda MENJA TVOJU DNK, i tako promenjena DNK salje pravilnu informaciju tvojoj celiji tj. organizmu da zameni kancerogene celije novim ili ih ubije!
Sama tehnika deluje trenutno, i coveku biva bolje, ali je potrebno 4 do 5 godina, da se celokupna DNK zameni.
Sad, prema nekim njihovim predvidjanjima, nas za 5 godina ocekuje novi opasniji virus. To je zaista cudna koincidencija, jer mi znamo da je ovoj tehnologiji potrebno upravo toliko godina da zameni kompletnu DNK!
Sta ako su oni zapravo ovom vakcinom posejali neku novu vrstu virusa?
Mi ne znamo sastav te vakcine. Oni su mogli da promene koju god sekvencu zele! Mogli su da izazovu kompletnu promenu DNK, ili narede celijama da proizvode stanice novog virusa. Organizam tu ne pita nista, jer ti kad ubacis informaciju, on proizvodi po nacrtu!
Inace RNK je zapravo virus, to svi znaju. On sebe umnozava, tako sto prodire u celiju, naredjuje joj da pravi nove stanice RNK koji je zapravo on sam.
Istu tehnologiju sada koristi Fajzerova vakcina koja imitira virus, samo sto oni to koriste da celiji narede proizvodnju "spike proteina", koji se javlja kod Covid-a.
Tako proizveden protein je relativno bezbedan, pa ga organizam unistava bez problema i stvara se imunitet!
Znaci, "vakcina je virus"!
Zaista, ova metoda je kontroverzna, i po meni izuzetno opasna, jer ponavljam, mi ne znamo kakve su oni tacno instrukcije dali celijama, ne znamo ni ciju su RNK ubacili, jer kod ove nove tehnologije ti ubacujes TVOJU LICNU RNK a ne tudju. Medjutim oni su uzeli ko zna ciju RNK i to ubacuju svima!
I svi su protiv ruske i kineske vakcine, zanimljivo!
Ko hoce neka primi ovu vakcinu. Ja im licno ne verujem nista, jer niko ne garantuje tebi da se oni ne bave inzenjeringom, i da nisu posejali novi virus, ili naredili celiji da se nakon odredjenog vremena samounisti. Mogli su sta god hoce!
I gde je lek za rak???
A kada ljudi pocnu da se razboljevaju, za novu pandemiju nece kriviti njih - proizvodjace vakcina, nego ce kriviti nevakcinisani narod, jer govorice da su nevakcinisani neodgovorni i da su oni prosirili novi virus.
Sve mi se cini da upravo to i jeste plan!