Krivotvorena crkvena povijest - Protestantski mitovi

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
On je Adventista koliko si i ti Katolik.

Nebitni smo obojica nas. Činjenice su bitne, a činjenice neoborivo pokazuju i dokazuju da crkva adventista sedmog dana ubija nerođenu djecu, i tako ih kao ljudske krvne žrtve prinosi Ballu, Molohu i Bafometu.

Evo još jednog novog videa koji to dokazuje:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da, crkva to čini u tvojim snovima.

Ti si sramota za Hrista.

Ti se uopšte njim ni ne baviš.
A o bibliji da i ne govorim.

Umesto da propovedaš Hrista i učenje biblije o spasenju, ti ovde iznosiš neke budalaštine.

Gde su Hristos i apostoli to činili.

Ti si uvreda za pojam vere.
Sa verom nemaš veze.
 Totalno si oguglao.

Treba tebi potpuna promena Duhom, da prvo shvatiš šta je vera, jer ti sa njom nemaš veze.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Isus upozorava i napominje: 'Zaista, kažem vam, što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste!

A crkva adventista sedmog dana baš ovo čini najmanjoj i najnevinijoj Isusovoj braći:

1690955725635-png.161632

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To kaži svojoj Rimokatoličkoj crkvi koja je tokom srednjeg veka ubijala ljude, žene, trudnice, starce i starice.
U Jasenovcu sveštenici klali malu decu, časne sestre stavljale izmrvljeno staklo deci u hranu.

A sveštenici i pape u Kanadi učestvovali u satanističkom ritualu 9 kruga, u mreži kidnapovanja dece iz sirotišta, prvo silujući malu decu, potom ih ubijajući, i jedući meso i pijući njihovu krv.

Papa i ritual 9 kruga

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To kaži svojoj Rimokatoličkoj crkvi koja je tokom srednjeg veka ubijala ljude, žene, trudnice, starce i starice.
U Jasenovcu sveštenici klali malu decu, časne sestre stavljale izmrvljeno staklo deci u hranu.

A sveštenici i pape u Kanadi učestvovali u satanističkom ritualu 9 kruga, u mreži kidnapovanja dece iz sirotišta, prvo silujući malu decu, potom ih ubijajući, i jedući meso i pijući njihovu krv.

Septička broj 1.

Papa i ritual 9 kruga

Septička broj 2.

Ti si postao teški ovisnik o sadržaju septičke jame. To je sto puta gore od ovisnosti od najtežih droga. Ne možeš parirati činjenicama o ubijanju djece u 'ubijaonicama' koje drži crkva adventista sedmog dana, pa posežeš za najstrašnijom drogom - za sotonskim lažima. Neka ti Bog pomogne, neka ti oprosti i neka te izliječi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da da, septička.

Ti si se pridružio grupi revizionista koji žele da prekroje istoriju zločina Katoličke NDH u Jasenovcu i ostalim logorima.

Osuđuješ tamo neke pojedince lekare za vršenje abortusa, a sveštenici i časne sestre u logorima NDH su činili najstrašnije zločine, ubijajući živu decu, i njihove majke dok su im deca bila u naručju, a potom u kazanima kuvali njihove leševe i od njih pravili sapun.

Ima živih svedoka.

Kako imaš obzira da sudiš drugima, a prikrivaš zločine tvoje crkve.

Da ne govorimo o Vatikanu i srednjem veku, i zločinima inkvizicije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da da, septička.

Baš tako. Septička jama ti je izvor iz koje se napajaš i iznosiš ‘činjenice’.

Ti si se pridružio grupi revizionista koji žele da prekroje istoriju zločina Katoličke NDH u Jasenovcu i ostalim logorima.

Vidi se da si po mentalnom sklopu teška komunjara, jer komunjare i boljševici revidiranje nazivaju ‘kontrarevolucijom’, a kontrarevolucionare (revizioniste) treba ubijati.

Bog pak čovjeka poziva da bude revizionist - promijenite (revidirajte) ono što je laž i ne činite ono što je zlo, neprestano Bog poziva svakog čovjeka.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bog te poziva.
Poslušaj ga napusti laži i obrati se.

Licemjeru!!! Ti, koji si ovdje desetinu puta sotonsku laž izrekao - da su Hrvati takvi zločinci da su srpsku djecu klali, da su gladni mesa srpske djece, pa su to meso po mesnicama prodavali kako bi Hrvati uživali u specijalitetima od mesa srpske djece, pozivaš mene da napustim laž. Dosegao si dno dna, ovo ti je sam sotona u ‘devetom krugu pakla’ prioćio.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sa svakim komentarom dokazuješ da lažeš.

Ja nisam nikada tvrdio da su hrvati prodavali srpsko meso po mesnicama.

To si ti tvrdio kako je neki tamo čovek to navodno izjavio.

Sve drugo je istorija zločinačkog Vatikana i NDH.

A ja se politikom ne bavim, već odgovaram na tvoje laži.

Natrag