Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
je jedan od najpoznatijih
Najgore stanje je u državama Latinske Amerike, haos, nasilje, kriminal.
Uz to još afere iz KC. Najveći krimosi u SAD su iz Italije porijeklom, Meksika, Kolumbije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
je jedan od najpoznatijih
Ono što on naziva "istinom".. on "prosvetljenji", "posvećenik" kome kao i "svesvetoj" entitet koji se predstavio kao "Bog", govori nakon partije pokera (možda i tokom iste - proročke karte i tome slično).Koju istinu?
Kako god, Kristova Crkva ostaje na Stijeni do kraja i nikud se ne miče. Niti će je itko pomaknuti.
On ce objaviti svoju istinu, pokazati deset zapovesti na nebu, progovoriti glasom,
Nije Adventisticka crkva kriva sto ima tu Bozansku istinu pa da je svako zbog toga kinji.
Ono što on naziva "istinom".. on "prosvetljenji", "posvećenik" kome kao i "svesvetoj" entitet koji se predstavio kao "Bog", govori nakon partije pokera (možda i tokom iste - proročke karte i tome slično).
Cilj je da i nju, Mater Ecclesia izmene, što infiltracijom iznutra, što pritiskom spolja, "prosvetle" je svetlom sotone, kao što su to učinili sa samim sobom, da ja saobliče svetu, uvuku je u anathemu feminizma, genderizma, navedu je da se umiljava histeričnim ispranim mozgovima. Žele da je navedu da prvo odbaci deo svoje nauke, svog poslanja, te homoseksualcima i lezbejkama, blagosovilja njihov grešni otpad, da zaređuje žene, a onda da na kraju, Kristu (kao što to čine mnogi američkim sojem Sola Scriptura virusa zaraženi, negira Božanstvo, svodeći Ga na stvorenje, nekog tamo anđela, učitelja...
I upravo zato Slap, Mire (u manjoj meri), ja i pišemo ovde. Upravo zato ja i napadam Sola Scriptura.
Jer, ako se ljudima umesto Boga nudi "Bog", umesto spokoja, nudi "spokoj", ako se umesto izmene srdaca, nudi shabat, veganstvo, licemerje i besomučno vikanje da je "Armagedon blizu", onda i ne čudi da će ljudi kojima je pravi Bog dao Razum i Slobodnu volju, pobeći od takvih "istina"...
Uostalom, čak i takve, ateiste, Bog će prihvatiti i imati milosti, jer ne zaboravi, kada se memorija (um) napuni pogrešnim podacima, jedino rešenje je Low Level Format, tačnije pražnjenje...
Isabeleta.
Izokrenula si moje reci.
Ja nisam napisao da kada Isus dodje po drugi put u slavi da ce tada doci sa deset zapovesti.
Ono sto sam napisao je da ce se Bog objavi celom svetu pre casa Hristovog dolaska, pokazati svoj zakon na nebu, progovoriti i otkriti istinu, i pozvati svet da je prihvati i da se obrati, i pripremi za Hristov drugi dolazak koji ce se dogoditi nesto kasnije.
Dakle, po tvom uvjerenju Isus, kad dođe u svojoj slavi, pojavit će se s Dekalogom u ruci i pohvaliti adventiste, a katolike, pravoslavce i sve druge ljude izgrditi i osuditi. Jel to?
Sveta Tereza Avilska je slično rekla, otprilike ovako: " Zar mislite da vas Bog tako malo ljubi da bi vam na ovome svijetu dao užitke, karijeru i slavu...ne, one koje Bog ljubi daje im život sličan Njegovom Sinu koji je trpljenje i smrt podno."
Pokazati svoj zakon na nebu? Koji zakon? I koju će nam istinu otkriti? To ne razumijem. Otac nam je sve što je potrebno za spasenje već rekao po svom Sinu. Sve!
OK, ali nije mi bila namjera izokrenuti tvoje riječi.
Pokazati svoj zakon na nebu? Koji zakon? I koju će nam istinu otkriti? To ne razumijem. Otac nam je sve što je potrebno za spasenje već rekao po svom Sinu. Sve!
Intelektualno saznanje istine ne spasava, vec obracenje i zivot u posvecenju.