Kosarkaski savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ivković vodi 13 igrača u Tursku, otpao Milosavljević

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković odlučio je da skrati spisak putnika za Tursku za samo jedno ime - Dragana Milosavljevića.
67611_srbkin05-fonet-fonetaleksandar-kokovi_f.jpg

"Orlovi" i dalje čekaju odluku FIBA o eventualnim kaznama za aktere opšte tuče na utakmici sa Grčkom, pa će Ivković u Kajzeri povesti 13, umesto očekivanih 12 igrača.
Odluka da na kraju otpadne mlado pojačanje Partizana nije previše iznenadila, a Ivković je istakao da je Milosavljević pokazao izuzetan napredak.

"Dragan Milosavljević je vredan, pokazao je izuzetan napredak i kao i ostatak ekipe sjajno je radio tokom priprema. On je sve vreme bio ozbiljan kandidat i neko na koga ću računati u budućnosti, naročito posle sezone u Evroligi koju će igrati sa Partizanom", rekao je Ivković.

Spisak reprezentacije Srbije:
Milenko Tepić, Nemanja Bjelica, Novica Veličković, Kosta Perović, Miloš Teodosić, Ivan Paunić, Stefan Marković, Duško Savanović, Miroslav Raduljica, Nenad Krstić, Marko Kešelj, Milan Mačvan, Aleksandar Rašić.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ivković odabrao tim za Mundobasket: otpao Raduljica!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković doneo je odluku da od 13 igrača koje je poveo u Tursku na Svetskom prvenstvu ne računa na usluge Miroslava Raduljice.
68875_raduljicanagola01-afp-frederic-j-brown_ff.jpg


Strateg naše nacionalne selekcije, koju u subotu očekuje meč prvog kola protiv Angole, dvoumio se između Raduljice i Milana Mačvana, ali je na kraju ipak odlučio da se odrekne usluge košarkaša Efesa koji je prošle godine bio među osvajačima srebra na Evropskom prvenstvu.

"Ne želim da se previše vraćam na priču u kaznama, ali moram da konstatujem da smo žestoko oštećeni. Podestiću da se incident desio 19. avgusta, a da su nama kazne saopštene 48 sati pred prvi meč na Svetskom prvenstvu. Vest nas je zatekla na treningu, sve to je bilo možda i perfidno, bilo je zamajavanja, priča o uslovnim kaznama i priča da će samo Krstić biti u problemu", rekao je Ivković započinjući svoju priču o odabiru ekipe koja će predstavljati našu zemlju na Mundobasketu.

Selektor Srbije je istakao da se situacija značajno promenila i da su šanse "orlova" u Turskoj ugrožene.

"Situacija se ovim promenila i biće teško da prođemo prvi krug. Pitao sam Krstića i Teodosića da li su spremni, a kao i svi ostali rekli su da jesu. Krstić ima malu virozu, koja je očigledno posledica stresa. Mi ćemo bez kapitena imati problem na poziciji broj pet, a bez Teodosića ćemo izgubiti na kreativnosti. Sada je naš zadatak da pokažemo timski duh", rekao je Ivković.

On je obrazložio odluku da "precrta" Raduljicu time da je ona doneta u skladu potrebama tima i rivalima Srbije i dodao da je centar Efesa odlično radio tokom priprema.

"Raduljica je odlično radio u ovom periodu. Na njemu je da odluči da li će ostati uz ekipu ili će otići da radi sa timom. Meni ne bi smetalo da ostane sa nama", rekao je Ivković.

Ivković je na pitanje novinara da li ima potrebe da "podigne" igrače, koji posle svega što se desilo izgledaju pomalo tmurno, rekao uz osmeh: "Da li sada treba da idemo u šetnje, veseli i nasmejani? Mene bi mnogo više brinulo da su posle svega raspoloženi".

Duško Savanović je izjavio da je zbog celog spleta okolnosti možda i selektor morao da pravi kompromise.

"Sada je sigurno najteže Raduljici, to je normalno. Bez obzira na sve što se desilo, mi imamo maksimalnu motivaciju. Ovaj tim je bio jedinstven i pre svega ovoga, a sada smo još jači zajedno", rekao je Savanović.

Konačan spisak reprezentacije Srbije za Mundobasket:
Milenko Tepić, Nemanja Bjelica, Novica Veličković, Kosta Perović, Miloš Teodosić, Ivan Paunić, Stefan Marković, Duško Savanović, Nenad Krstić, Marko Kešelj, Milan Mačvan, Aleksandar Rašić.
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Krstić kritikovao KSS, želi Dudu

12821876344c8e8c99052f1040616512_extreme.jpg

Kapiten Srbije Nenad Krstić kritikovao je rad Košarkaškog saveza Srbije istakavši da Dušan Ivković mora da ostane selektor.
Srbija je na Mundobasketu u Turskoj zauzla četvrto mesto, ali će verovatno svi pamtiti samo polufinalni meč i nesrećan poraz od Turske.
Razočarani reprezentativci su se vratili u Beograd u ponedeljak gde ih je docekalo nekoliko stotina navijaca, a glavno pitanje u narednom periodu biće da li Ivković ostaje vođa tima.
Kapiten Krstić nijednog trenutka nije krio da je iskusni stručnjak jedina prava opcija za seniorsku selekciju.

“Najvažnije je da ostanemo na okupu, sa selektorom na čelu. Razumem i njegov ugovor sa Olimpijakosom, kao i finansijske probleme u KSS, ali bi bila katastrofa da ode. On je jedina srpska opicija na čelu reprezentacije. Vratio je seniore iz ‘mrtvih’, jer smo pre tri godine igrali kvalifikacije za EP, a prošle doneli medalju posle sedam godina posta. Da se ne vraćam na ono što smo uradili u Turskoj”, rekao je Krstića za "Novosti".
9753406174c8e8bf4c4245514216744_extreme.jpg

Krstić se naravno osvrnuo i na KSS od kojeg itekako zavisi rad i uspesi nacionalnog tima.

“Žao mi je što moram da pričam o nekim lošim stvarima vezanim za Savez, ali tamo mnogo toga ne funkcioniše, praktično ceo KSS. Ne sumnjam da ima ljudi kojima to odgovara, ali bez adekvatne baze u Savezu, ne mogu se ni od reprezentativnih kategorija očekivati čuda. Ne tražim da podnesu ostavku predsednik Dragan Kapičić, ili generalni sekretar Zoran Gavrilović, ali smatram da bi trebalo da obezbede normalne uslove za funkcionisanje. Ukoliko imaju problema da obezbede neophodna materijalna sredstva, zar im nije palo napamet da je za takav posao potreban profesionalni menadžer!”

“Voleo bih da se bivši košarkaški asovi uključe i pomognu da finansije ne budu jedan od gorućih problema”.

Finansijski aspekt nije jedino što je Krstić kritikovao u KSS.

“Potrebna je komunikacija sa igračima preko cele godine, a ne samo uoči i tokom velikih takmičenja. Mislim da ne tražimo mnogo. Iako govorim u svoje ime, to je mišljenje i svih ostalih reprezentativaca. Svi mi volimo Srbiju, želimo da se KSS na adekvatan način uključi u nacionalni projekat. Ne bih voleo da budem pogrešno shvaćen, nikoga ne mrzim, ali voleo bih da odem u Savez i popijem piće. Ne kažem da to sada ne mogu, ali..”.

Krstić nemože da prežali poraz od Turaka.

“Mislim da ga nismo zaslužili. Presudile su neke stvari koje nemaju veze sa kvalitetom. Uopšte nemam dilemu da smo bolji od Turaka, ali je domaćin očigledno ‘morao’ u finale. Za meč sa Litvanijom nismo imali snage, mada mi je žao što nismo osvojili barem bronzu”, istkakao je Nenad Krstić.
11692155584c8e8bf4e4d14540230329_extreme.jpg

Na pitanje da li bi odustao od igranja za Srbiju ukoliko na klupi više ne bi sedeo Dušan Ivković, Krstić je odgovorio:

“Ja ću uvek igrati za svoju zemlju, a ako ne bude Ivkovića, bilo bi to veliko lično razočaranje. Ne kažem da je on jedini stručnjak, ali je mnogo uradio za ovu selekciju i, da ponovim, bila bi velika greška da ne bude sa nama i kada se sledeće godine budemo spremali za EP u Litvaniji. To je kvalifikaciona godina za OI u Londonu. Uopšte me ne zanima koliko će trebati KSS da to završi. Što se mene tiče, može i u junu sledeće godine, samo da nas Duda vodi”.

Krstić je tokom finalne runde u Istanbulu apostrofirao problem ulaznica.

“Prava je bruka i sramota da naš Savez nije mogao da obezbedi i neku minimalnu količinu ulaznica. Nije stvar u novcu, u svakom trenutku sam bio spreman da platim, ali nisam mogao između dve utakmice da trčim po karte za sestru ili druga”.

I kada je prvi put prozvan zbog ulaznica, Zoran Gavrilović, v.d. generalnog sekretara KSS, je tvrdio da je nabavio sasvim dovoljno kompleta od četvrtfinala do kraja SP.

“Pre odlučujućih utakmica pitao sam reprezentativce koliko im je potrebno kompleta za celodnevni program. Čak sam nabavio i nekoliko više od onoga što im je bilo potrebno i to od kolega iz hrvatske federacije”, rekao je Gavrilović.


KSS Ivkoviću duguje 430 hiljada evra


Predsednik košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić istakao je da nema ništa protiv da Dušan Ivković ostane na čelu reprezentacija.
Tokom SP, uz našu reprezentaciju sve vreme su bili Dragan Kapičić i Zoran Gavrilović, predsednik i v. d. generalnog sekretara KSS.
Ali umesto bliskosti sa stručnim štabom i igračima viđena je poslovna hladnoća isprovocirana izostankom nagrada Saveza (oko 250.000 evra bruto) za prošlogodišnje evropsko srebro, kao i mesečnih prihoda selektora Dušana Ivkovića.
U takvoj atmosferi, ni solidna izdanja “orlova” u Turskoj, ne mogu da u drugi plan stave svakodnevne probleme, od besparice u KSS do pitanja ostanka selektora Ivkovića, koji je revizijom ugovora, posle klupskog angažmana (Olimpijakos), ostavio nešto manevarskog prostora.

“Hitno ćemo rešavati status selektora, finansijsku situaciju, ali i ući u proceduru izmene Statuta KSS. Najvažnija je stvar nastavak razgovora o eventualnom daljem angažovanju Ivkovića, bez obzira na njegove klupske obaveze u Olimpijakosu. Organi saveza, pre svih Izvršni odbor i Upravni odbor, doneće najbolju moguću odluku”, napominje Kapičić.

Da li ste vi za opciju da Ivković i dalje vodi seniorsku reprezentaciju?

“Nemam ništa protiv, ali znate da sam ne mogu da donesem takvu odluku, s obzirom na naš delegatski sistem odlučivanja. Poslednji posao na SP u Turskoj je odlično odradio, bez obzira na sve ono, “nekošarkaško“, što se dešavalo na polufinalnoj utakmici sa Turskom”.

Nije tajna da su odnosi na relaciji selektor Ivković - najuže rukovodstvo KSS napeti, najviše zbog dugovanja.

“Selektoru smo dužni devet plata, a to je suma oko 180.000 evra, plus obećane premije za srebro u Poljskoj, u visini od 250.000 evra. Nadam se da ćemo u sledeću godinu ući bez tih ‘repova’”.

Kapičić ne krije razočaranje zbog svega viđenog na meču s Turskom.

“Razočaran sam zato što je 90 odsto trebalo da nam pripadne medalja, odnosno da učestvujemo u finalu. Međutim, na sve su uticale neke sasvim druge ‘igre’”.

Dragan Kapičić napominje da prašina neće tek tako pokriti duel s Turskom. Naprotiv, treba očekivati konsekvence.

“Već je sa mnom kontaktirao Ivan Mainini, novi predsednik FIBA, ne krijući veliko nezadovoljstvo događajima na tom meču. Istina, nije se konkretno izjašnjavao u vezi sa suđenjem, ali je najavio pod hitno ozbiljnu analizu. Da sve nije regularno, pokazala mi je i reakcija Rafnsona, predsednika Evropske zone koji je posle polufinala samo odmahnuo rukom i rekao: „Nemam komentar“”.

Na konkretno pitanje, da li je i koliko komunicirao sa selektorom Ivkovićem, Kapičić je odgovorio:

“U svlačionicu nisam zalazio, da ne bih narušavao mir i koncentraciju, a na indirektnu sugestiju selektora Ivkovića”.


B92
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kapičić odgovorio ministarki

Ministarka sporta Snežana Samardžić-Marković javno je prozvala predsednika Košarkaškog saveza Srbije, Dragana Kapičića navevši da je dugovanje selektoru Dušanu Ivkoviću nedopustivo. "Prvi čovek" KSS je odmah uzvratio rekavši da je taj napad u suštini napad na njega i pokušaj da se on obeleži kao glavni krivac za lošu finansijsku situaciju u savezu. Kapičić je ujedno pozvao ministarku da dođe u Kuću košarke i pogleda u dokumenta kako bi se uverila kako su i na šta trošena sredstva.
00035397.jpg

- Ovo je besprimeran napad na košarkašku organizaciju i ljude koji je predstavljaju u pokušaju da se preko selektora Ivkovića napadnu čelnici saveza, kao glavni krivci za lošu situaciju. Ova prozivka je direktno upućena meni kao nekome ko predstavlja savez. Ali, ako sam ja problem, a izgleda da jesam, onda neka se javno kaže, a ne da se blate ugledni ljudi koji sede u Upravnom odboru, a rade volonterski. Moja ostavka nije problem, to možemo sutra da rešimo, ali i onome ko dođe na moje mesto biće potrebno isto novca za programe kao i meni - rekao je Kapičić za Press.

On je dodao i da je savez dobio mnogo manje novca od onoga što je tražio i dodaje da cifra od 70 miliona nije tačna.

- Ja ne znam odakle njoj ta cifra, ali istina je da smo tražili 100 miliona dinara za prošlu godinu, a dobili smo obrazloženje da ne mogu da nam daju više od 58 miliona. Ako vam sponzori i država kažu da će dati nešto novca, a onda to nešto, što nije malo, ali ni dovoljno, pod plaštom ekonomske krize prepolove, pitam se da li je Srbija spremna da košarku vrednuje onako kako zaslužuje. U taj program, za koji smo tražili novac, ne ulazi plata selektora Ivkovića, jer bi tada potraživanja bila mnogo veća. Ja bih onda pitao državu i gospođu koja se pojavila u ovoj formi zašto ne mogu da obezbede sredstava za košarku - kazao je Kapičić.

Po njegovom objašnjenju, za osnovno funkcionisanje saveza potrebno je oko 2,5 miliona evra.

- Nama je potrebno između 2,2 do 2,5 miliona evra za minimalno funkcionisanje. Svaka para koju smo dobili, sve može da se dobije na uvid. Sve može da se vidi i ko nam je koliko dao, na šta smo potrošili, koliko dugujemo igračima, koliko smo platili PDV. To može da se proveri kod generalnog sekretara Gavrilovića i zato ne vidim razlog za ovaj napad na nas. Zašto se sada tri dana posle dobrog rezultata u Turskoj pravi ova hajka kao da se radi o crnom đavolu u savezu - zaključio je Kapičić.

sportal.rs
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Krstić: Menjati ljude u Savezu

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić koristi pauzu između Svetskog prvenstva i početka priprema za novu sezonu NBA lige kako bi se odmorio i proveo trenutke sa porodicom i prijateljima u Goču kod Kraljeva.
88495_krle_f.jpg

"Goča je raj na zemlji, lep čist vazduh, koji mi prija posle svih napora ovog leta", rekao je Krstić.

Krstić će uskoro put SAD gde ga očekuje trening kamp Oklahoma Sitija.


"Imam ugovor sa Oklahomom još godinu dana i želeo bih da i dalje ostanem u Americi jer to je zaista vrhunac u poslu kojim se mi bavimo", dodao je Krle.

Srbija je u Turskoj bila četvrta, ali Krstić još ne može da zaboravi meč sa domaćinom.

"Nisu se još uvek slegle emocije. Sudije sve više uništavaju sport, ono lepo što on pruža. Nažalost, nije to slučaj samo u košarci. Zato ništa nismo mogli da uradimo. Turska je, inače, dosta uložila i išlo se na to da domaćin ide u finale", dodao je Krstić.

Krstić je za vreme i posle SP, imao zamerki na rad svog saveza.

"I dalje mislim da su iza Saveza ljudi koji žele da ništa ne funkcioniše kako treba, a ljudi koji vode organizaciju nemaju karaktera da to rade samostalno i kako treba. Dakle, mišljenja sam da oni ne vuku poteze već neko iz senke. Nekome je u interesu da sve bude slabo, a zbog toga pati košarka", rekao je Krstić, koji ima mišljenje i u vezi sa selektorom Dušanom Ivkovićem.

"Bila bi ogromna šteta, ne zato što mi nemamo dobre trenere, već zato što je on došao onda kada niko nije hteo ili smeo da se prihvati posla. Kada nismo mogli da prođemo kvalifikacije, kada je svaki trener odbijao da se prihvatti posla, on je sve doveo na pravo mesto. Nažalost, i u fudbalu je tako, a to su dva najpopularnija sporta. Ne treba menjati trenera, već ljude u Savezu", zaključio je Krstić.

Vestionline
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kapičić: Ivković da, Vujošević ne

V. PRERADOVIĆ | 23. novembar 2010. 20:53 | novosti
Dule će biti u igri samo ako Duda odbije ponuđeni ugovor. Ipak, na osnovu razgovora sa Ivkovićem izvesno je da će ostati selektor – istakao predsednik KS Srbije



OSTAVKA Duška Vujoševića na selektorsku funkciju u Crnoj Gori i odložena odluka Dušana Ivkovića o ostanku na klupi Srbije, stvorile su plodno tlo za glasine o mogućnosti da trener CSKA preuzme naš nacionalni tim.
Kombinatorika je potpomognuta činjenicom da je Duda uzeo tajm-aut do izborne skupštine KSS u aprilu, odnosno navodnim nestrpljenjem određenih struktura u savezu za toliko odugovlačenje.

- Na poslednjem sastanku Upravnog odbora, na kojem se govorilo i o Ivkoviću, niko nije javno izrekao da postoji bilo kakva alternativa - kaže predsednik KSS Dragan Kapičić. - Ne znam da li neko razmišlja o tome, pod uslovom da Duda odustane.
Upravni odbor KSS prihvatio je predlog da sačeka Ivkovićevu odluku do izbora novog rukovodstva.
- Jeste, uz malu diskusiju o tome da li je to dobro. Obavestio sam članove da je Ivković voljan da nastavi da radi taj posao, možda i poslednji sa nacionalnim timom, a sasvim je logična i utemeljena njegova želja da prethodno razgovara sa ljudima koji će naredne četiri godine voditi savez.
Ukoliko Ivković kaže „ne“, na red bi došli drugi kandidati, među kojima bi se, sigurno, visoko kotirao Duško Vujošević. U prilog tome ide i odlazak u Valensiju Svetislava Pešića, očima javnosti viđenog kao najlogičnijeg Dudinog naslednika.
- U tom slučaju bi novo rukovodstvo razmatralo drugu varijantu, ali na osnovu razgovora nedavno vođenog u Atini, sasvim je izvesno da će Duda prihvatiti da ostane na mestu selektora - konstatuje Kapičić.

CRNA GORA: PAVIĆEVIĆ ILI RADONJIĆ

POSLE ostavke Duška Vujoševića, glavni kandidati za mesto selektora Crne Gore su trener berlinske Albe Luka Pavićević i strateg Budućnosti Dejan Radonjić.
Pavićević je svojevremeno vodio mladu selekciju Srbije i Crne Gore, dok je Radonjić bio prvi asistent Vujoševiću u stručnom štabu nacionalnog tima.
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dule je jednom bio selektor, i nije se pokazao kao resenje, neka se on vrati u Partizan jer izgleda i u CSKA ce uskoro dobiti otkaz. Nadam se da ljudi iz saveza nece napraviti glupost, moraju da nastave saradnju sa Ivkovicem. Kada je Duda zatrazio svoj novac, koji mu prema ugovoru pripada, mislio sam da ce proci kao Antic i da ce njega optuziti da nije veliki patriota. Coveku duguju oko 200 000 evra, a sada i ovi iz KSS kukaju kako je problem novac. O tome su trebali da razmisljaju kada su potpisali ugovor sa Ivkovicem.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nadam se da će ostati Ivković ali već je u godinama a preuzeo je veliki klub...
Ipak u košarci su malo normalniji i civilizovaniji ljudi u odnosu na fudbal...zato se nadam najboljem yes3

Miličič: Igram kao u Srbiji

J. J. | 23. novembar 2010. 19:50 | novosti
Zasluge pripadaju stručnom štabu Timberfolfsa, jer ti ljudi veruju u mene. Kada dobiješ priliku, mnoge lepe stvari se dešavaju. Mediji mogu da pišu o meni šta god žele – kaže košarkaš Minesote



DRUGA mladost u NBA ligi. Darko Miličić proživljava najlepše trenutke pod obručima još od bezbrižnih tinejdžerskih dana u srpskoj košarci.
Posle rekorda karijere protiv Lejkersa (23), srpski as ubacio je 21 poen preko sunarodnika Krstića u porazu Minesote od Oklahome. Učinak je nadogradio sa četiri skoka, dve asistencije i tri blokade, sve za 36 minuta.
- Poslednji put sam se ovako dobro osećao u Srbiji. To je bilo pre osam godina - podsetio je Miličić. - Zasluge pripadaju stručnom štabu Timberfolfsa, jer ti ljudi veruju u mene. Kada dobiješ priliku, mnoge lepe stvari se dešavaju. Ne moraš da žuriš i da forsiraš šut. Tvoje je samo da igraš i ne misliš o brojkama.

Učinci su, ipak, pod lupom javnosti i stalno se porede sa ciframa u ugovoru.
- Ima mnogo igrača koji zarađuju po 12, 13 miliona, a uopšte ne igraju. Mogu da pišu o meni šta god j..... požele. Više se ne brinem oko toga - aktivirao je Darko opet svoj prepoznatljivi rečnik.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
đilas pravi čovek za predsednika kss

Košarkaška javnost jedinstvena u stavu da je gradonačelnik Beograda najbolje rešenje za novog predsednika KSS

46148.jpg


Konačno oko nečeg da se složimo!
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas najbolji je kandidat za predsednika KSS, jedinstven je stav košarkaške javnosti Srbije. Đilas je kao potencijalni prvi čovek "kuće košarke" uspeo da ujedini čak i tradicionalno suprotstavljene Partizan i Crvenu zvezdu.

Predsednik crno-belih Predrag Danilović prvi je izašao sa idejom da je gradonačelnik jedini sposoban da nekada zlatni sport izvuče iz blata, a podržao ga je i menadžer kluba s Malog Kalemegdana Mirko Pavlović.

Kurir iz izvora bliskim Draganu Đilasu saznaje da on nije ravnodušan prema mogućnosti da zameni Dragana Kapičića i da konačno pokrene stvari s mrtve tačke.
- Đilas je već mnogo učinio za srpski sport, posebno za košarku, pa ne bi bilo iznenađenje da se prihvati ovog posla. Sad je stigla podrška Partizana i Crvene zvezde, što bi mogao da bude dodatni podsticaj da prihvati tu funkciju - kaže naš izvor.

Đilasa je podržao i prvi čovek FMP Nebojša Čović, koji je veoma uspešno vodio Savez u vreme kad je Jugoslavija osvajala zlatne medalje na velikim takmičenjima i kad je "kuća košarke" bila respektabilna organizacija.


Divac: Glasam za njega

Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, za predlog je čuo u Budimpešti, gde je bio gost predsednika Mađarske.
- I da je situacija idealna, ne bi bilo boljeg rešenja, a kamoli sad, kad imamo more problema. Ako je istina da bi se Đilas prihvatio tog posla, odmah mu se zahvaljujem što želi da pomogne košarci i bude uključen u rad Saveza - rekao je Divac.


(kurir-info.rs)
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Izgleda da nema drugog resenja. Znam da covek voli kosarku, ali, ni kao gradonacelnik nema rezultate, tako da ne verujem da ce biti od velike pomoci i kosarci. Imamo toliko legendi, samo sto oni stalno kritikuju, a kada treba da se prihvate posla, svi izbegavaju.
Jedino je dobro, sto je Djilas, veliki zvezdas. :mrgreen:
 
Natrag
Top