Konverzija formata?

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.432
Kako da mp3 fajlove prebacim u WAV format? Ako može i kratko uputstvo. Skinuo sam s net-a Smart mp3 converter. Odradio i ništa. U kolima ni da bekne. Gdje god da ga pustim sve OK.

U kolima je SIEMENS CD-R 2005. Jel ima tko još ovakvih iskustava?

Rezao na TRAXDATA i na Verbatium-u. NIŠTA.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
zavisi kako si narezao, malo sam zaboravio al mislim da na neru ima posebno za audio diskove

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
otvoris nero burning rom, namjestis na audio cd i onda samo mp3 fajlove prevuces sa desne na lijevu stranu i nero automatski konvertuje iz mp3 u wav format pa samo namjesti brzinu i burn . i mora bi da svira u cem hoces.
jedino ako nesto nije nasteljeno na tom playeru pa nemoze da ocita neke vrste diskova. bio je slucaj sa jednim panasonicom koji nije htjeo da svira ako su diskovi imalo plavkasti odozdo.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.432
otvoris nero burning rom, namjestis na audio cd i onda samo mp3 fajlove prevuces sa desne na lijevu stranu i nero automatski konvertuje iz mp3 u wav format pa samo namjesti brzinu i burn . i mora bi da svira u cem hoces.
jedino ako nesto nije nasteljeno na tom playeru pa nemoze da ocita neke vrste diskova. bio je slucaj sa jednim panasonicom koji nije htjeo da svira ako su diskovi imalo plavkasti odozdo.

Sve napravljeno kako si napisao; ništa. Je li postoji mogućnost da ga sam razvalim ili da to naprave u servisu? SIEMENS CD-R 2005 auto radio. Šta ko misli? Ja nemam pojma više šta da radim.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
pparadiso nemora da bude do programa ili narezivanja , mozda je do playera. najbolje je da uzme taj narezan disk i da ga kod prijatelja isproba u njihovim auto playerima , ako tamo radi onda je do simensa. ako hoces skini i easy cd da extraktor pa probaj sa njim prebaciti u Wav format.
za ripanje je taj program vrh, jer samo radi sa audio fajlovima.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Ne znam kako se ponasa sa drugim diskovima,meni je resilo problem kad sam ocistio optiku, na neko vreme, jer se od upotrebe i vremenom valjda pomeri i onda vise nije u centru i ne gadja kako treba a onda majstori to promene novim ali se to bas i ne isplati.Izvini odoh skroz u drugu temu.

Natrag