Konverzija formata?

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.432
Nisi otišao u drugu. Inače, to mi muči jednog frenda (nije za mene, ali nema veze). I ja sam mu tu mogućnost već spomenuo jer sam primjetio da CD-e drži svukuda (u vratima, po ladicama, bez omota...).

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Ma moze da ih drzi gde hoce,jednostavno optika ne cita i to je to,ako mu radio sljaka neka kupi mislim da se zove fm transmiter,ubode ga u upaljac, u njega usb,nadje na radiju frekvenciju koja je slobodna i lepo slusa muziku sa usb-a.Mislim da kosta 10-15 eura a za te pare ne moze da popravi optiku.Pozz

Član
Učlanjen(a)
29.11.2009
Poruka
163
ja imam slican problem sa auto CD pleyerom "SONY" od kada sam ga kupio i postavio u kolima nece da ocitava "Verbatim", diskove samo na displeju izbaci "ERROR", dok sa diskovima drugih proizvodjaca npr."PRINCO" radi bez problema u cemu je stvar ne znam,ali ne kupujem vise Vrebatim i to je to!!!!!!!!:D

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
u autu se obično nalazi audio cd plejer, koji ima ili nema integrisan mp3 i wma dekoder, pa pušta/ne pušta i diskove sa mp3 ili wma datotekama.
tvoj audio plejer verovatno nema podršku da pušta prosto 'narezane' wav fajlove, koji nisu u formatu audio CD zapisa.
od mp3 fajlova koje imaš, u neru ili sličnom programu, možeš da napraviš audio CD, koji će da se pusti, u najvećem broju slučajeva, na svim tipovima automobilskih cd plejera.
Takođe, ako si 'rezao' wav fajlove na DVD-R, proveri da li ti plejer ima mogućnost čitanja sa dvd-a

Natrag